MESOVITAL Genopeptid Elixir 30ml | MESOVITAL Eliksir z genopeptidi 30ml EAN: 5999882202532

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

MESOVITAL Genopeptid Elixir 30ml | MESOVITAL Eliksir z genopeptidi 30ml EAN: 5999882202532

Brez DDV: 21,23 € Z DDV: 25,90 €

MESOVITAL eliksir z genopeptidi je izvrsten eliksir, ki zaradi svojih sestavin poskrbi za koži neverjetno učinkovite in koristne učinke.


 


Elixir vsebuje posebno učinkovino, peptid Juveleven™ (Acetyl Hexapeptide-51 Amid) naslednje generacije, ki odstranjuje nečistoče iz obraza, zraven pa poskrbi za učinek strjevanja in učvrstitve. Poleg vsega tega, pa se peptid veže na ustrezne kožne celične receptorje, ki podpirajo sposobnost obnavljanja kože.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

MESOVITAL eliksir z genopeptidi je izvrsten eliksir, ki zaradi svojih sestavin poskrbi za koži neverjetno učinkovite in koristne učinke.

 

Elixir vsebuje posebno učinkovino, peptid Juveleven™ (Acetyl Hexapeptide-51 Amid) naslednje generacije, ki odstranjuje nečistoče iz obraza, zraven pa poskrbi za učinek strjevanja in učvrstitve. Poleg vsega tega, pa se peptid veže na ustrezne celične receptorje, ki podpirajo sposobnost obnavljanja kože.

 

Z drugimi besedami ga kličejo "genomski telesni stražar" saj ščiti kožne celice pred UV žarki in okoljsko škodo.

 

Za povrh vsega pa eliksirjeva vsebnost hialurona hidrira vlakna v koži, koencim Q10 pa zaradi njegovih lastnosti zagotavlja posebno zaščito pred vplivi oksidativnega stresa.

 

NAVODILA ZA UPORABO:

Dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) na čisto kožo nanesite dva do tri pritiske eliksirja. Pred tem očistite obraz s čistilnim mlekom in tonikom, priporoča se tudi piling. Eliksir lahko uporabljate tudi v sklopu z drugimi tretmaji kot so ultrazvok, iontoforeza in biosonic masaža.

 Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

(Acetyl Hexapeptide-51 Amid) 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...