Mnenja strank

Mnenja strank

Z napravami podjetja ART-PE sem zelo zadovoljna, saj so resnično vrhunske in tako zagotavljajo tudi vrhunske rezultate. Kvalitetna storitev pomeni pomembno prednost pred konkurenco, zadovoljne stranke in posledično uspeh na dolgi rok. Ko sem začela iskati aparate in raziskovati ponudbo, so mi edino v podjetju ART-PE ponudili profesionalen in odkrit nasvet, oseben pristop in pripravljenost prisluhniti vsakemu vprašanju ali morebitni težavi, zato jim stoodstotno zaupam in jih z veseljem priporočam.

Ga. Marjana Onič, Maribor
Podjetje ART-PE iz Novega mesta sem čisto po naključju odkrila, ko mi je dobesedno voda tekla v grlo. Aparat, ki smo ga do takrat uporabljali je bil nenehno v okvari in sredi največje sezone sem bila prisiljena iskati novo rešitev. Da je dejansko vse povezano s ceno govori dejstvo, da moji aparati kupljeni pri podjetju ART-PE spadajo v višji cenovni razred, toda najbolj pomembno je, da imaš ob uporabi njihovih naprav občutek varnosti, kajti mašine delajo brezhibno in težave, ki smo jih imeli prej so samo še zgodovina. Odlikuje jih strokovnost, prijaznost, maksimalna fleksibilnost in hiter odzivni čas, kar je zamen najbolj pomembno. Zadovoljna stranka je najboljša reklama in odkar sodelujemo s podjetjem ART-PE, se nam absolutno pozna ker zadovoljne stranke same širijo dober glas. V morju različnih ponudnikov je težko najti pravega, toda jaz osebno ostajam zvesta dobavitelju večine naših aparatur in opreme, torej podjetju ART-PE, ker so profesionalci in imajo vrhunske in top naprave. Ema - Kozmetični Studio Lotos Radomlje

Ga. Ema Bašagič, Radomlje
Naprave podjetja ART-PE so vrhunske kvalitete. Sami aparati dajejo odlične rezultate in to je zadovoljstvo za nas in naše stranke. Zelo nam je všeč poslovni odnos, saj so nam ob nakupu predstavili aparate in tudi svetovali kako se jih vzdržuje. Zadovoljstvo pa se ne konča pri nakupu, ampak so na razpolago tudi pozneje, če pride do težav tako pri delu, kot pri napravah in opremi. Pred nakupom so nam predstavili aparate in svetovali kaj bi bilo primerno za naš način dela. Ob morebitni napaki ali menjavi kakšnega vzdrževalnega dela pa so hitri in zanesljivi, saj imajo lastne servis. Same pohvale z naše strani in ekipa ART-PE samo tako naprej!

Ga. Zora Hrastar, Studio Zora, Novo mesto
Pediprof, ki se ukvarja z medicinsko in estetsko pedikuro je s pomočjo ART-PE opremil sodobni pedikersko- kozmetični salon. Opremljen je po vseh standardih in merilih. Za vse nasvete in pomoč pri nabavi opreme se zahvaljujemo strokovnemu osebju podjetja. Sodelovanje z takšnim timom nam je v užitek.

Ga. Iryna Poberezhna. Pediprof-BTC
Loading...