Navijač trepalnic | električen curler

9,90 € 8,11 €
Preveri dobavljivost

Navijač trepalnic | električen curler 

Navijač trepalnic, električen curler ali eyelash curler je ogrevan navijalec trepalnic, ki jih lepo zaobli in poveča volumen.

Navijač trepalnic | električen curler 

Navijač trepalnic, električen curler ali eyelash curler je ogrevan navijalec trepalnic, ki jih lepo zaobli in poveča volumen. Navijač trepalnic naredi dolgo obstojne navite trepalnice že v parih sekundah. Električen curler lahko vedno vzamete s sabo saj dela na baterije in je majhen ter se ga lahko pospravi v katerokoli torbico. 

 

Delovanje:

Na začetku odstranite zadnji pokrovček na navijaču trepalnic in vstavite baterije (2 x AAA, niso vključene). Pritisnite ON/OFF gumb na navijalcu trepalnic za vžig naprave. Zelena lučka se prižge na električnem curlerju. Rdeč silikonski nastavek na navijaču trepalnic se po 10-15 sekundah obarva in tako veste, da je pripravljen na uporabo. Postavite trepalnice na silikonski nastavek in pritisnite gumb na navijalcu za trepalnice, da se silikonski nastavek ustavi. Električen curler nato pustite na trepalnicah delovati za 10-15 sekund. Nato z gumbom spustite trepalnice in uporabite navijač trepalnic na drugi trepalnici. Za najboljši izgled priporočamo nanos maskare po navijanju trepalnic.

 

Umivanje navijača trepalnic je zelo enostavno saj ga samo obrišete z vlažno krpo. Električega curlerja ne umivajte pod vodo.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16.00h
To Top