Hišni sejem podjetja Stella je izjemen dogodek, ki je bil organiziran že petindvajsetič v enem od kulturnih domov v Budimpešti.
V enem dnevu je prišlo preko 3500 obiskovalcev, večinoma lastnikov frizerskih in kozmetičnih salonov.
Dogajanje je bilo razporejeno na nekaj mest, na glavnem odru je bil frizerski šov s prikazi novosti, modno revijo, tehnike striženja in podobno.
V ločenih dvoranah so bile različne delavnice s področja kozmetike in frizerstva.

Našemu partnerju se zahvaljujemo za povabilo, mi pa upamo in si želimo, da tudi nam kmalu uspe podoben dogodek.

Tudi mi namreč 15.5.2016 organiziramo Hišni sejem 2016 na naslovu Obrtniška ulica 16, Trebnje. Prikazali bomo večji del naše ponudbe, pripravili posebne akcijske cene in vam brezplačno ponudili tudi različna predavanja velikih slovenskih strokovnjakov s področja kozmetike, frizerstva in povezave z njimi.

V čast nam je, da smo že dobili potrditev s strani cenjega gospoda Evgena Geca, ki nam bo podal informacije, kako podvojiti promet v samo enem mesecu in kaj so stvari, ki jih v svojem salonu nikakor ne smemo početi.

Svoj čas si bo vzel samo za nas tudi cenjeni gospod Tomaž Gorec, ki je eden največjih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani. Temeljito nam bo razložil kako pomembna je naša Facebook stran in spletna stran, na kaj moramo biti pozorni in kako pridobiti več kvalitetnih novih strank.

Pripravljamo še več programa, seveda vse brezplačno, samo za vas naše cenjene stranke.

Sledi nekaj utrinkov iz Budimpešte:

 

Več slik pa si oglejte na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/artkozmetika/