Najbolj sončen vikend v aprilu je pozdravil mednarodni sejem kozmetike in lepote Love Beauty v Ljubljani. Nanj smo se intenzivno pripravljali cel teden, saj smo si letos zadali, da bomo razstavljali toliko raznolike ponudbe, kot je nismo še nikoli doslej.


Na voljo smo imeli največji prostor za razstavljanje na sejmu Love Beauty, zato smo se potrudili, da smo pripravili za vsako področje nekaj:

 

  • Frizerstvo smo oskrbeli s potrošnim materialom in delovnimi pripomočki, super modernimi frizerskimi stoli za stranke in vrhunskim umivalnikom.

 

  • Kozmetičarji so si lahko ogledali kozmetično mizo, izdelke in pripomočke za nego obraza in telesa, novo kolekcijo za popolno kožo iz linije Lady Stella ter prav tako potrošni material za vsakdanjo uporabo, v živo pa smo izvajali depilacijo s sladkorno pasto Cleopatra in trajno odstranjevanje dlak z vrhunsko lepotno napravo DBT-20 | 8 v 1.

 

  • Za pedikerje smo pripeljali multifunkcijski pedikerski stol, skupaj z orodji za profesionalno izvedbo pedikure, kakršno si vaša stranka zasluži in ki vam izredno olajša delo.

 

  • Na ogled smo postavili ogromno stojalo z ličili, ki je privabljalo poglede, še več obiskovalcev pa je opazovalo, ko smo s prvič predstavljenimi makeup izdelki v Sloveniji izvedli ličenje v živo.

 

  • Profesionalni maserji so si lahko ogledali izvajanje naših masaž na vrhunski masažni mizi z elektro motorji in visoko kvalitetnim oblazinjenjem, z novimi masažnimi olji in kremami v naši ponudbi.

 

  • Pa tudi medicinske stroke nismo pozabili z dezinfekcijskimi izdelki in pripomočki. 

Sejem Beauty Love je pustil dobre vtise, poklonili ste nam veliko nasmehov in toplih stiskov rok in z mnogimi od vami se bomo še slišali.

Veselimo se že naslednjega dogodka in s tem ponovnega druženja z vami! 


Kako je izgledal kozmetični sejem in kaj vse smo na njem doživeli, si oglejte v našem fotoalbumu na Facebooku s klikom na spodnjo sličico!

ART-PE ekipa na sejmu Love Beauty