Odstranjevalec laka za lase - Ship-Shape 250 ml

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Odstranjevalec laka za lase - Ship-Shape 250 ml

4,90 €

Brez DDV: 3,42 € Z DDV: 4,17 €

Odstanjevalec laka Ship-Shape je izjemno učinkovito čistilo za odstranjevanje laka iz površin in aparatov v frizerskem salonu.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Čistilo Ship-Shape je izvrstno in vsestransko čistilo za odstranjevanje laka za lase iz večine površin in aparatov v frizerskem salonu. S čistilom Ship-Shape se lahko čisti vse od frizerskih ogledal, frizerskih stolov, fenov, gladilcev, kodralinikov ter površin iz kroma in akrila.

 

Ship-Shape čistilo v razpršilcu se preprosto poškropi na površino zamazano z lakom za lase, nato se ga za kratek čas pusti delovati in nežno obriše s krpo.

 

V primeru, da je potrebno čistiti manjše predmete kot so krtače in glavniki, se natoči manjšo količino odstranjevalca laka za lase Ship-Shape v lijak, nato v tekočino za čiščenje položite predmete in jih v čistilu pustite dokler ne boste na gladini čistila opazili barve, olja, ter vseh ostalih morebitnih nečistoč. Na koncu čiščenja s Ship-Shape čistilom pa pripomočke temeljito splaknite z vodo.

Naj vas čistilo Ship-Shape razveseli pri čiščenju in enostavnem odstranjevanju vseh nečistoč. Poskrbite za higiensko neoporečen salon in naj inšpektorji ostanejo brez besed.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...