PEDI-ROTO | Patentiran pripomoček za hitro obdelavo nog

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

PEDI-ROTO | Patentiran pripomoček za hitro obdelavo nog

Brez DDV: 261,48 € Z DDV: 319,00 €

PEDI-ROTO je patentirana profesionalna naprava za hitro obdelavo nog. PEDI-ROTO služi kot pripomoček za hitro in učinkovito obdelavo pet in ostalih predelov s trdo kožo. Nadomesti ročno obdelavo s pilami in nožki.
PEDI-ROTO je oblikovan na osnovi vrtljive, kovinske, ovalne konstrukcije, ki omogoča uporabo različnih nastavkov. 

Komplet vsebuje kovinski ročnik in 3 nože: finega, srednje grobega in grobega. Vse je lično shranjeno v magnetni škatli, ki omogoča varno shranjevanje.

Izdelek je primeren za vse strojčke WaterSpray

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 10.43 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

PEDI-ROTO je patentirana profesionalna naprava za hitro obdelavo nog. PEDI-ROTO služi kot pripomoček za hitro in učinkovito obdelavo pet in ostalih predelov s trdo kožo. Nadomesti ročno obdelavo s pilami in nožki. PEDI-ROTO je oblikovan na osnovi vrtljive, kovinske, ovalne konstrukcije, ki omogoča uporabo različnih nastavkov. Zaradi posebne zasnove trda koža med tretmajem ni pod pritiskom in ni nagnjena k poškodbam, kar preprečuje nastajanje otrdele nenaravne kože.
Komplet PEDI-ROTO vsebuje kovinski ročnik in 3 nože: finega, srednje grobega in grobega. PEDI-ROTO je pakiran v posebno škatlo, katera ima ob robovih posebne magnete, ki omogočajo lažje zapiranje in odpiranje kompleta.Vsi noži se lahko razkužijo v sterilizatorju na vroč zrak in so namenjeni za nekajkratno uporabo. Zaradi postavitve rezil na strgalu lahko PEDI-ROTO ročnik uporabljate v smeri levo in desno. Tako je ročnik PEDI-ROTO primeren tudi za levičarje.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...