Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019

Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019

Brez DDV: 154,92 € Z DDV: 189,00 €

Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019 je strojček iz profesionalne linije. 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019 je strojček iz profesionalne linije. Strojček MINI za pedikuro in manikuro je z enim ročnikom primeren za brušenje in oblikovanje naravnih ali umetnih nohtov.

Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019 zmore 30.000 obratov na minuto in motor zmore vrtenje v obe smeri. Regulacija obratov ter nastavljanje smeri vrtenja lahko izbirate med dvemi ločenimi stikali. Dve stikali na strojčku MINI omogočata izjemno natančno oblikovanje in nego nohtov. Rezultati manikure in pedikure s strojčkom za brušenje nohtov bodo presegli pričakovanja vaših strank, vaše delo pa bo olajšala nožna stopalka za vklop in izklop.

Strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019 je zaradi praktičnih dimenzij, majhne teže in ročaja nepogrešljiva kozmetična oprema za Vaš salon.

 

POSEBNO OPOZORILO: BRUSNI NASTAVEK MORA BITI V ROČNIKU VEDNO TUDI, KO STROJČEK NI V UPORABI !!!

 

Na strojček za manikuro / pedikuro MINI 2019 nudimo 1 leto garancije.

Za izvajanje garancijskih in servisnih storitev imamo lasten  servis. Da bi bile naše stranke nadvse zadovoljne tudi po nakupu ponujamo tudi možnost takojšnje menjave ročnika za nemoteno opravljanje dela.

Poleg strojčkov za manikuro in pedikuro imamo stalno na zalogi tudi bogato ponudbo orodja, stolov, vozičkov, sterilizatorjev in ostalega.
Nudimo tudi nakup na obroke in plačilo z odlogom.

Oglejte si še mizo za manikuro s sesalcem Fox WK-M001

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...