Strojček za manikuro PROMED 625

Strojček za manikuro PROMED 625

Brez DDV: 146,72 € Z DDV: 179,00 €

Strojček za manikuro PROMED 625 - brusilnik za nohte


Strojček za manikuro PROMED 625 spada v novo generacijo zelo kakovostnih manikerskih strojčkov za domačo ali salonsko uporabo.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Strojček za manikuro PROMED 625

Strojček za manikuro PROMED 625 spada v novo generacijo zelo kakovostnih manikerskih strojčkov za domačo ali salonsko uporabo. Strojček za manikuro Promed je majhen in priročen za prenašanje s sabo in za delo na terenu. 

Strojček za manikuro je vstopni model in je odličen za vse, ki se učijo in si nabirajo prakse za vstop v profesionalno industrijo.

Promed 625 strojček za manikiro je enostaven za uporabo saj ima en velik gumb na obračanje s katerim boste izbrali smer vrtenja in hitrost obratov. Strojček Promed 625 za manikuro ima narejeno zelo priročno odlagališče za ročnik. Poleg velikega gumba ima strojček za manikuro tudi LED lučke, ki prikazujejo moč vrtenja ročnika.

 

Ročnik pri manikirskem strojčku 625 se vrti z največ 25 000 rpm in je tako primeren za manikuro in tudi enostavno pedikuro.

 

 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...