Dobava, načini plačila, garancija

Dobava, načini plačila, garancija


Spoštovani!Veseli smo Vašega obiska pri nas na spletu. Izdelek lahko naročite preko spletne strani, veseli pa bomo tudi vašega klica ali elektronskega sporočila.

Pogovorili se bomo o zalogi, ogledu blaga ali preizkusu, dobavi ter načinu plačila. Imamo razstavno-skladiščni prostor v Trebnjem (Temeniška pot 6)  ter razstavno delovni prostor v Novem mestu. Seveda ni vsega na zalogi, marsikaj pa je, tako, da se lahko pred nakupom prepričate o kvaliteti.
Zaloge, ki so objavljene je potrebno pred nakupom še telefonsko preveriti,saj lahko pride do odstopanj v sistemu.


Načini plačila:

  • enostaven nakup na obroke za ves prodajni program,
  • plačilo s plačilnimi karticami,
  • plačilo preko PayPal-a,
  • plačilo na obroke s plačilnimi karticami,
  • preko našega partnerja omogočamo tudi poslovni najem,
  • omogočamo tudi nakup na financirnaje ART-PE,
  • plačilo na obroke z Leanpay.


Za izdelke, ki imajo spletno akcijsko ceno, velja ta cena samo za plačilo po predračunu.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače.

Za vse artikle ali nakupe nad 500€ omogočamo izjemno ugoden poslovni najem na od 1 do 5 let.

Za fizične osebe omogočamo plačilo na obroke z Leanpay. Splošne pogoje kreditiranja in uporabe storitve Leanpay si lahko ogledate tukaj.


Vabljeni k ogledu in predvsem k registraciji, saj boste tako obveščeni o novostih, hkrati pa boste deležni posebnih ugodnosti.

Spremljajte nas, ker se trudimo za Vas!


Novost, ki jo ponujamo na področju plačila pa je možnost najema celotne opreme za salon ali najem z možnostjo odkupa.
V teh primerih ne potrebujete velikih finančnih sredstev, pač pa le dobro poslovno idejo, prostor in znanje za delo.

 

 


GARANCIJA IN SPLOŠNI POGOJI:

Garancija za izdelke  je 12 mesecev od dneva nakupa z originalnim računom pri prodajalcu, razen če je navedeno drugače. Proizvajalec jamči, da je naprava proizvedena v skladu z vsemi predpisi, ki veljajo na območju EU.


SERVIS:

Naprave in oprema ne potrebujejo posebnih servisnih del, razen če je v navodilih za uporabo določeno drugače.
Garancija ne velja za fizične poškodbe, poškodbe, ki bi nastale zaradi nepravilne uporabe, nepravilnega vzdrževanja, neprimerne prenapetostne zaščite in podobnih posledic neprimernega ravnanja z napravo oziroma opremo.
Naprava se mora uporabljati v skladu s temi navodili in ostalimi splošnimi navodili, ki veljajo za tovrstne naprave in opremo.
Proizvajalec in prodajalec v nobenem primeru ne odgovarjata za kakršnekoli posledice pri uporabi naprav ali opreme.

 

Dodatni pogoji:

ART-PE zagotavlja, da bo proizvod brezhibno deloval najmanj eno (1)  leto  od dneva nakupa na drobno (razen, če je na računu določeno drugače). Proizvod bo v tem roku od dneva prvega nakupa na drobno deloval brez napak, ki bi bile posledica slabega materiala ali slabe izdelave. Garancijska doba se lahko ustrezno spremeni, če je tako navedeno na ustreznem dokumentu – račun ali garancijski list.

Če se v tem  času proizvod pokvari zaradi slabega materiala ali izdelave, ga bo pooblaščeni servis brezplačno popravil ali zamenjal z novim, če bo čas popravila daljši od 45 dni. Čas zagotavljanja servisiranja je pet (5) let od dneva nakupa. Stroške transporta na servis in iz servisa nosi kupec. Nadomestna naprava ali oprema ter eventuelni stroški ali druga škoda ni nikoli predmet splošne ponudbe, razen, če je na nakupnih dokumentih navedeno drugače.


Primer garancijskega lista (kliknite na povezavo).


POGOJI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE

1. Garancija se lahko uveljavlja le,  če poleg pokvarjenega proizvoda priložite pravilno in v celoti izpolnjen garancijski list (če je bil priložen), originalni račun, vse pripadajoče dodatke, pisno obrazložitev napake in artikel v originalni embalaži. Po pisnem dogovoru zadostuje tudi kopija računa in opis napake v splošni pisni obliki, brez posebnega obrazca – garancijskega lista.

2. Garancija ne zajema naslednjih posegov:

a) vzdrževanje, popravilo ali zamenjave delov zaradi normalne obrabe.

b) popravilo škode, ki je nastala zaradi:

·         nepravilne uporabe in slabega vzdrževanja,

·         neupoštevanja navodil za uporabo,

·         popravila, ki ga je opravila nepooblaščena oseba, in če so bili uporabljeni neoriginalni deli,

·         nesreče, strele, vode, ognja ali kateregakoli vzroka, ki ga naprava ne more nadzorovati,

·         napak na sistemu, na katerega je proizvod priključen.

 

Oddaja stare  električne in elektronske opreme (veljavno v Evropski uniji in v drugih evropskih državah s sistemom ločenega zbiranja odpadkov)

Ta simbol na izdelku, njegovi embalaži ali v pripadajočih dokumentih pomeni, da z izdelkom ne smete ravnati kot z gospodinjskimi odpadki. Morate ga oddati na ustrezno zbirno mesto za recikliranje električne in elektronske opreme. Recikliranje tega izdelka bo pripomoglo k ohranjanju naravnih virov in bo pomagalo preprečiti negativne posledice na okolje in zdravje ljudi. Odstranitev izdelka mora biti v skladu  z veljavnimi predpisi za oddajanje odpadkov.

 

Podrobnejše informacije o ravnanju s tem izdelkom ter o njegovi vrnitvi in recikliranju lahko dobite pri lokalni mestni upravi ali komunalnem podjetju.


Garancijski pogoji - dodatek

1. Dobavitelj zagotavlja garancijo za izdelke z očitnimi proizvodnimi napakami 12 mesecev od dneva nakupa, za dele, ki se obrabljajo 6 mesecev in 1 mesec za sestavne dele ročnikov kozmetičnih naprav oz. drugače, če je tako navedeno na nakupnem dokumentu. 

2. Ta garancija ne vključuje dodatkov, kot so steklo, žarnice, kabli, baterije, filtri ter ostali potrošni material.

3.  Pri garancijskem popravilu dele z napako po lastni presoji zastonj zamenjamo ali popravimo. Za vse vrnjene izdelke potrebujemo serijsko številko ter originalno embalažo.

4. Garancijska popravila ali zamenjava artikla ne podaljša veljavnosti garancije niti garancijskega obdobja ne začne znova.

5. Garancija ne krije reklamacij izdelka zaradi vzrokov, ki tu niso navedeni, še posebej ne zaradi okvar, nastalih na zunanjosti izdelka.

6. Reklamacija izdelka na podlagi garancije je mogoča le, če je garancijski list izpolnjen popolno. Če garancijski list ni priložen, ga lahko nadomesti veljaven originalni račun.

7. Naštetih zahtevkov za garancijo ne sprejmemo:

a. v primeru nepravilne uporabe in neprimernega vzdrževanja izdelka,

b. če je bil izdelek nepravilno nameščen ali vključen v omrežno vtičnico z neprimerno napetostjo,

c. če je izdelek popravljala nepooblaščena oseba,

d. če izdelek med prevozom ni bil v originalni embalaži in / ali se je zaradi tega poškodoval.

8. Garancijsko popravilo ne pride v poštev tudi:

a. če je bila odstranjena serijska številka izdelka,

b. če je bil izdelek poškodovan med prevozom.

9. Dobavitelj ni odgovoren za poškodbe, ki so posledica obrabe zaradi uporabe.

10. Garancijske pogoje lahko spremeni samo ART-PE.

 

VRAČILO BLAGA: Za vračilo blaga je potreben vedno individualni dogovor. Opozarjamo tudi, da zakon o varstvu potrošnikov ureja razmerja med pravno in fizično osebo, pri poslovanju med pravnimi subjekti pa velja Obligacijski zakonik.

 

Opozorilo: Pred pošiljanjem artiklov nazaj, nas o tem obvezno obvestite, sicer pošiljke ne bomo prevzeli. Servisni center je na naslovu Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, na ta naslov se tudi dostavi oziroma pošilja predmete za uveljavitev garancije ali servisov po predhodnem dogovoru.
V kolikor prevoz artikla ni smiselen ali možen, servisiranje pa je možno na terenu, lahko naš serviser pride tudi na vaš naslov. V tem primeru vedno obračunamo kilometrino ter porabljen čas pri prevozu na naslov kupca, sam strošek popravila v času grancije pa je brezplačen.


POZOR: Slike in opisi pri posameznem izdelku ne odražajo nujno prave informacije (običajno jo), zato je potrebno pred nakupom vsako navedeno informacijo še posebej preveriti.

Slika in opis sta lahko simbolična.

Loading...