BIO bombažna univerzalna brisačka 20x40 cm | IDROCLEAN | 100/1

BIO bombažna univerzalna brisačka 20x40 cm | IDROCLEAN | 100/1

Brez DDV: 7,38 € Z DDV: 9,00 €

Brisačke za manikuro so 100% naravne in izdelane iz 100% bombaža, nealergene v stiku s kožo, popolnoma brez kemikalij, 100% biorazgradjiva.


Kozmetične brisačke so izjemno zanesljive, ker se ne trgajo, kljub temu, da imajo izredno visoko absorpcijsko sposobnost in so super mehke.


Dimenzije posamezne brisačke oziroma robčka so 20x40cm, vendar je robček zložljiv in je primeren za v vsako torbico. Po potrebi se lahko brisačke obogatijo z zdravimi, eteričnimi olji, kot so kamilice ali drugi balzamičnimi ekstrakti, pa tudi z nežnimi dišavami.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Brisačke za manikuro so izdelana s tehnologijo Idroclean, ki je dosegel izreden rezultat - višje kakovostni izdelki kakor vsi do sedaj uporabljani izdelki iz celuloze. 

REZULTAT JE PROFESIONALNI IZDELEK, KI JE 100% NARAVEN IN OKOLJU PRIJAZEN, 100% BIOLOŠKO RAZGRADLJIV, NEALERGEN V STIKU S KOŽO, MEHAK, MOČAN IN SUPER VPOJEN.

Ta revolucionarni izdelek je idealen za vse wellness, spa in lepotne salone, kjer sta udobje in narava na prvem mestu. Pogosta uporaba ne povzroči nobene rdečice, ki je značilna pri uporabi tradicionalnega celuloznega kozmetičnega izdelka. 


IDROCLEAN® izdelki so:

 

-  naravni: 100% bombaž

-  nealergeni

-  popolnoma brez kemikalij in veziv

-  ekološki (agrikulturni izdelek)

-  100% biorazgradljivo

-  z zelo visoko absorpcijsko sposobnostjo

-  izredno odporni

-  zelo mehki

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...