BIO bombažna podloga za masažno mizo IDROCLEAN | 100x220 cm | 15/1

BIO bombažna podloga za masažno mizo IDROCLEAN | 100x220 cm | 15/1

Brez DDV: 26,68 € Z DDV: 32,55 €

Podloga za masažno mizo je 100% naravna in izdelana iz 100% bombaža, nealergena v stiku s kožo, popolnoma brez kemikalij, 100% biorazgradjiva, z visoko absorpcijsko sposobnostjo in super mehka.


Podloga za masažno mizo je dimenzirana za vsako masažno kozmetično wellness mizo, ki si jo lastite. Prevleka za kozmetično mizo se ne trga in ne mečka, zaradi svoje izredne sestave se lepo posede na vašo masažno mizo in tam ostane.


Bombažna prevleka za vašo wellness mizo je namenjena za enkratno uporabo in zagotavlja najboljšo možno stopnjo higiene. Poleg tega vam omogoča prihranek denarja, saj vam podloge za masažno mizo ni treba prati.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Prevleka za masažno kozmetično mizo je izdelana s tehnologijo Idroclean, ki je dosegel izreden rezultat - višje kakovostni izdelki kakor vsi do sedaj uporabljani izdelki iz celuloze. 

REZULTAT JE PROFESIONALNI IZDELEK, KI JE 100% NARAVEN IN OKOLJU PRIJAZEN, 100% BIOLOŠKO RAZGRADLJIV, NEALERGEN V STIKU S KOŽO, MEHAK, MOČAN IN SUPER VPOJEN.

Ta revolucionarni izdelek je idealen za vse wellness, spa in lepotne salone, kjer sta udobje in narava na prvem mestu. Pogosta uporaba ne povrzroči nobene rdečice, ki je značilna pri uporabi tradicionalnega celuloznega kozmetičnega izdelka. 


IDROCLEAN® izdelki so:

-  naravni: 100% bombaž

-  nealergeni

-  popolnoma brez kemikalij in veziv

-  ekološki (agrukulturni izdelek)

-  100% biorazgradljivo

-  z zelo visoko absorpcijsko sposobnostjo

-  izredno odporni

-  zelo mehki

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...