JustBreathe maska za obraz ACTIVE

JustBreathe maska za obraz ACTIVE

Brez DDV: 10,57 € Z DDV: 12,90 €

Več o maski in njenih izvrstnih lastnostih si lahko preberete nižje na strani.

Brez DDV: 10,57 € Z DDV: 12,90 €
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Idealna kombinacija inovacije in dizajna. To so maske nove ere!

Troslojne maske "JustBreathe" predstavljajo sam vrh mask. Pohvalijo se lahko z najsodobnejšimi in certificiranimi materiali, učinkovitimi filtri, ki blokirajo do kar 96,14% delcev, izjemnim udobjem, troslojnim filtrom testiranim po aktualnih in strogih standardih, možnostjo večkratne uporabe, številnimi certifikati in inovativnim nose-clip sistemom, z aluminijastim stabilizatorjem za popolno prilagajanje maske vašemu obrazu ter mnogimi drugimi neverjetnimi prednostmi o katerih si lahko preberete spodaj.

CERTIFIKATI IN CERTIFICIRANI MATERIALI

Filtrirni sistem maske Active, ki blokira do kar neverjetnih 96,14% delcev, vsebuje naslednje certifikate:
  • PN-91/Z-04030.05 Air purity protection
  • PN-EN 689:200 Workspace atmospheres
  • PN-Z-04008-7: 2002 + AZ1:2004 Air purity protection

Filtrirni sistem maske je izdelan iz naslednjih slojev:
  • Zunanji sloj: netkan material PP
  • Notranji zaščitni sloj: netkan material PES
  • Notranji sloj: plast pletenega bombaža

Vsi materiali iz katerih je izdelan filter so večkratno certificirani in testirani. Maska testirana pri pretoku aerosola 1985ml/min in gostoti prašnih delcev 6.74mh/m3 ~ 6 ur.Maske sledijo vsem naslednjim svetovnim certifikatom:


SENSITIVECOSYSTEM potrjuje ekološko osveščenost.


 
Oeko-tex 100 STANDARD by OEKO-TEX® - najprepoznavnejši svetovni standrad za tekstilne proizvode. Jamči kvaliteto, ter da tekstilni proizvod ne vsebuje škodljivih snovi.
ISO 14001 zagotavlja da artikel izpolnjuje okoljske zahteve, postavljene v standardih.
EPD SYSTEM predstavlja transparentne in potrjene informacije o vplivu produkta na okolje.IZDELAVA, VZDRŽEVANJE IN PERSONALIZACIJA

Filtrirni sloj maske je spojen s pomočjo tehnologije ultrazvočnega varjenja. Zaradi tega so maske ustvarjene brez šivov in zaradi tega brez dodatnega luknjanja slojev. To poskrbi za kar maksimalno možno zaščito.

Maske so namenjene večkratni uporabi. Teoretično jo lahko uporabljate dokler na sami maski ne pride do vidnih poškodb, ali umazanije katere ni mogoče očistiti. Maske se perejo na 30°C in se hitro sušijo. Sušijo se namreč kar dvakrat hitreje od podobnih materialov. Maske lahko perete brez kakršnihkoli skrbi o zmanjšani kakovosti filtra ali izgubi učinkovitosti. (Priporočeno pa je, da po desetem pranju maske, masko zamenjate z novo).

Zaradi kvalitetne izdelave so maske neverjetno mehke in lahke. Ne povzročajo nikakršnih iritacij ali draženja, niti na najobčutlivejši koži. Izjemen "wrinkle free" material poskrbi za drastično zmanjšano gubanje maske, ter za minimalen potreben trud pri vzdrževanju.

Kot pika na i pa poskrbijo tudi za zaščito pred UV žarki, saj vsebujejo UPF 50+ zaščito.

Na prav vsako masko je možno natisniti logotip firme ali znamke. Natisne se lahko tako na stran maske, kot tudi na sam filter, brez kakršnekoli izgube učinkovitosti.

MASKA ACTIVE


Just breathe model Active je izdelan tako za ljudi ki se konstantno gibljejo, kot tudi za tiste katerim ušesni trak na maski preprosto ni privlačen. Maska Active funkcionira popolno tudi brez trakcev, se pa zaradi tega povleče preko obraza / glave.

Ta maska je izredno mehka in raztegljiva, s certificiranim zaščitnim filtrom, idealna za vse vrste aktivnosti. Služi vam lahko namreč tako kot maska med delom, kot tudi med fizičnimi aktivnostimi kot zaščita pred vremenskimi pojavi. Zaradi tega je izvrstna izbira tudi za kolesarjenje / treniranjem na prostem.

Čeprav maska Active nima trakov za ušesa, se popolno prileže na obraz. To je namreč zaradi prilagodljivega aluminijastega vstavka, ki prilagaja masko glede na vaš obraz in jo drži na mestu.


NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo maske, si dobro operite in dezinficirajte roke.

Pred uporabo maske preverite da nima vidnih poškodb ali umazanije.

Med nameščanjem obrazne maske se ne dotikajte filtra ali zunanjega dela maske.

Pritisnite »nose clip« predel na nosu, tako da se popolnoma prilagodi vašeu obrazu. Tako boste preprečili prodiranje zraka. Maksimalno razširite tkanino, tako da pokrije kar čimvečji predel obraza.

Ko prenehate z uporabo maske, ali v primeru kontakta z drugo osebo, masko nujno očistite.

V primeru vidnih poškodb ali vidne umazanije, zamenjajte masko z novo masko!

Maske niso osebna varovalna oprema in niso medicinski pripomoček.


Maske JustBreathe niso medicinski pripomoček v smislu Uredbe EU / 2017/745 (kirurška maska), niti niso osebna zaščitna oprema v smislu Uredbe EU / 2016/425 (filtrirna maska tipa FFP2).

Maske služijo kot pomoč pri varovanju okolice pred kapljicami sline uporabnika, s čimer se lahko prepreči, da bi te kapljice dosegle druge osebe oziroma predmete v bližini.Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...