Povečevalno steklo WK-L001 | Scale

Pri nakupu nad 150 eur
prejmeš delovne čevlje GRATIS

Akcija velja od četrtka, 4. 8. do četrtka, 11. 8. 2022


Povečevalno steklo WK-L001 | Scale

Brez DDV: 57,38 € Z DDV: 70,00 €

Povečevalno steklo s 5x LED 


Elegantnega dizajna, primerno za vsaki kozmetični salon.


Dimenzije: 26x18x32cm 


Moč osvetlitve: 570 lumnov


Število lučk: 30 SMD LED diod


Teža: 1.4kg

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Povečevalno steklo - 5x LED 

Namizna prikupna LED lučka nudi odlično svetilnost in odlične delovne pogoje pri manikuri. Za razliko od navadnih fluorescenčnih svetilk se ne segreva med delovanjem.

Svetilka ima vrtljivo glavo za 360° in je praktično zasnovana. Njeno povečevalno steklo ima 5kratno povečavo tako, da ste lahko pri svojem delu natančni in izjemno podrobni. Ničesar ne bo ušlo vašim očem.

Namizna LED svetilka z vrtljivo glavo ima na svojem stojalu možnost uporabe prepogiba, kar pomeni, da si lahko svoje delo približate in opazite še tako majhno podrobnost. Struktura namizne LED lučke je trdna in prijetna na pogled, sama svetilka pa je majhna, zavzame malo prostora in se zaradi svoje preprostosti lepo poda v vsak salon.

LED namizna svetilka za manikuro nudi z uporabo LED tehnologije močnejšo svetilnost kot konvencionalne fluorescenčne svetilke pri manjši porabi električne energije, ob enem pa zagotavlja bistveno daljšo življensko dobo žarnic.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...