Prenosni frizerski umivalnik s posodo za zbiranje vode | BD-72-001

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Prenosni frizerski umivalnik s posodo za zbiranje vode | BD-72-001

Brez DDV: 105,74 € Z DDV: 129,00 €

Prenosni umivalnik s posodo olajšuje delo frizerjem z ergonomskim, trpežnim ogodjem, stabilnim, pet krakim podnožjem, nastavljivo višino.

Višina:
85 cm - 125 cm.
Nastavljiv naklon umivalnika. 

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Prenosni frizerski umivalnik s posodo BD-72-001 je namenjen salonski ali domači uporabi. Prenosnik umivalnik nudi salonsko udobje z nastavljivo višino umivalnika in nastavljivim naklonom umivalnika. Prenosni umivalnik s posodo olajšuje delo frizerjem z ergonomskim, trpežnim ogodjem, stabilnim, pet krakim podnožjem in nastavljivo višino. Prenosni umivalnik je zaradi lažje prenosljivosti izdelan iz kvalitetne ABS plastične mase, ki omogoča lažji transport in enostavnejše čiščenje.
Pred uporabo prenosnega umivalnika se med umivalnik in posodo pritrdi plastično cev po kateri voda in frizerski produkti odtekajo v posodo. Posodo se lahko pritrdi na kromiran vrat umivalnika ali pa se jo enostavno postavi na tla.

Prenosni frizerski umivalnik s posodo BD-72-001 omogoča enostaven priklop na vodovodno omrežje. 
Na voljo je tudi dokup armature za frizerski umivalnik, armatura vključuje pipo in tuš, ki jo lahko na željo stranke namestimo na sam umivalnik. Sliko najdete v galeriji artikla, cena prenosnega umivalnika BD-72-001 z pipo in tušem je 178€ z DDV.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frizerski umivalnik. Frizerska oprema.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...