AHACOMPLEX - profesionalni piling tretma s sadnimi kislinami za obnovo kožnih celic brez bolečin

AHACOMPLEX - profesionalni piling tretma s sadnimi kislinami za obnovo kožnih celic brez bolečin

Zakaj se priporoča uporaba AHA piling kozmetičnih tretmajev?

Poroženela plast (startum corneum) predstavlja najbolj površinsko plast kože, katera obnova traja 28 dni. Ta proces obnavljanja se s procesom staranja upočasnjuje, zato se pojavijo številne deformacije na koži kot so gube, pigmentne in starostne pege, široke pore, slaba tekstura kože ter deformacije povrhnjice.  Koža postane povešena, nagubana in neenakomerno pigmentirana.

Luščenje kože oz. piling predstavlja rešitev za odpravo teh težave s pomočjo izvedenih AHA kozmetičnih tretmajev. Z odstranitvijo poroženelih celic  se  koža osveži, med AHA piling tretmaji pa se formirajo nove celice epidermisa in posledično tudi dermisa, kar omogoča koži pomlajen izgled. 

 

AHAcomplex kozmetični izdelki zagotavljajo učinkovito rešitev za naslednje težave:

  • Zmanjšanje in odpravljanje gub
  • Zožanje velikih por
  • Zmanjšanje proizvodnje sebuma
  • Obnovo in regeneracijo kože
  • Za izboljšanje kožnih težav, ki jih povzroča vreme in sončna svetloba
  • Izboljšanje teksture kože, zaradi česar postane koža elastična in enakomerno obarvana
  • Učvrstitev kože
  • Upočasnitev in preprečevanje procesa staranja kožeV katerem obdobju, v kakšnem vrstnem redu in kako uporabiti piling tretmaje s sadnimi kislinami?
Idealen čas  za začetek tretmajev z AHA kislinami je po poletju. Tretmaji se izvajajo kot kura  - odvisno od tipa kože - dvakrat na teden, z izvedbo 8-10 terapij. Predlaga se začeti tretmaje s serumom z najnižjo koncentracijo AHA kislin in nato postopoma uvajati serume z višjo koncentracijo sadnih kislin. Vendar ni priporočljivo, da se kura oz. zaporedne terapije  izvajajo več kot tri mesece. Med izvedbo terapij  je pomembno, da se redno uporablja krema za zaščito pred soncem z visokim zaščitnim faktorjem:  Golden Green Nature line Hidratantna dnevna krema za zaščito pred soncem SPF 30. 

 

Postopek uporabe izdelkov iz družine AHAComplex:

- Korak 1: čiščenje kože z AHAComplex micelarno peno (pH 7), ki nežno odstranjuje nečistoče s površine kože in ostanke ličil; kontrolira vlažnost kože; pomaga ohraniti naravno ravnovesje lipidov s pomočjo micelarne tehnologije.

- Korak 2: nanesite AHAComplex kislinski serum - glede na težave s kožo - na obraz, vrat in dekolte za čas 2-3 minut in ga nato po približno 3 minutah odstranite z nežnim drgnjenjem.

- Korak 3: nanesite na kožo AHAComplex masko za obnovo kože  - ki raztaplja epitelij, omogoča učinek  obnavljanja kože,  korekcijo gub in učvrstitev kože. S 7% koncentracijo alfa-hidroksi kislin pomaga pri odstranitvi odmrlih celic iz površine kože; je odlična za uporabo pri mastni, luščeči koži, aknah, seboreji,  dehidrirani in zreli koži.

- Korak 4: priporočljivo je, da po 10-15 minutah delovanja odstranite masko  iz kože s pomočjo  vatne blazinice prepojene z AHAComplex losjonom za nevtralizacijo AHA kislin (ki vsebuje izvleček arnike). Losjon s pH 8 vzpostavi pH ravnovesje kisle kože  povzročene z AHA kozmetičnimi terapijami, hkrati pa izkazuje tudi učinek mehčanja povrhnjice.

- Korak 5: nanos AHAComplex pomlajevalne vlažilne kreme. Priporočljivo je AHAComplex kremo  priporočiti tudi  za podaljšano nego doma med izvedbo celotne AHAComplex kure v kombinaciji s kremo za zaščito pred soncem (Golden Green Nature line Hidratantna dnevna krema za zaščito pred soncem SPF 30). Poveča sposobnost obnavljanja kože, ji vrača vlažnost, pomaga zmanjšati gube in zagotoviti enakomerno površino kože.   

Loading...