ARGILINE – izd. z botoksu podobnim učinkomLinija ARGILINE
vsebuje v svojih izdelkih izjemno učinkovito sestavino Argirelin, ki ima Botoksu podobno delovanje. Argirelin je peptid, ki je sestavljen iz 6 amino kislin, njegovo kemijsko ime je acetyl hexapeptide-3. Argirelin je izjemno učinkovit saj preprečuje sprožitev signala, ki je potreben za kontrakcijo mimičnih mišic. Na ta način se zmanjša globina mimičnih gubic, učinkovito pa preprečuje tudi njihov ponovni nastanek. Argirelin tako predstavlja kozmetično alternativo Botoksu.

Linija poleg aktivne sestavine Argirelin vsebuje še ostale učinkovite in hranilne sestavine,  kot so ekstrakt ananasa, visoko učinkovit antioksidant acerole, vitamin E, ekstrakt Centelle Asiatice,  izjemno hranilno arganovo olje, ceramide, karitejevo maslo, vlažilno ureo, UV zaščitne sestavine, itd.

 

Namen linije:

Linija je namenjena preprečevanju staranja in nastanka gub ter zreli in zgubani koži.

Priporočljiva je za uporabo že takoj po 30. letu starosti, ko se začnejo kazati prve mimične gubice. Z redno profesionalno nego v salonu in sočasno domačo uporabo uspešno preprečuje nastanek mimičnih gubic, izboljša teksturo kože, pomlajuje in zmanjša globino že nastalih gub. Ključna sestavina linije Argirelin  omogoča sproščanje mišic saj preprečuje sprožitev signala, ki je odgovoren za kontrakcijo mimičnih mišic. Ostale učinkovite sestavine linije pa omogočajo koži večjo elastičnost, mehkobo, hitrejšo obnovo epidermisa, preprečujejo nastanek prostih radikalov in ščitijo kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi.  

 

Izdelki linije:
1.    Čistilno mleko – Wrinkle reducing cleansing milk
2.    Tonik – Wrinkle reducing facial toner
3.    Masažna krema – Botox-like wrinkle reducing massage cream
4.    Maska za obraz – Botox-like wrinkle reducing cream mask
5.    Krema za oči in ustnice – Wrinkle reducing contour cream  for lips and eyes
6.     Dnevna krema za obraz - Botox-like wrinkle reducing day cream

Loading...