BODYCOMPLEX - izdelki za oblikovanje in učvrstitev telesaLinija BodyComplex je zasnovana za odpravo problematik celulita, za odpravo odvečnih maščobnih blazinic in preoblikovanje telesa. Linija vključuje 6 različnih izdelkov, ki se dopolnjujejo med seboj in uporabijo v skrbnem zaporedju nege telesa.

Prvo fazo k boju proti celulitu in preoblikovanju telesa se izvede s pomočjo pilinga. Na voljo sta dva različna SPA pilinga, ki omogočata luščenje odmrlih celic kože ter tako povečata učinkovitost nadaljnje uporabljenih izdelkov.

Drugo fazo oz. aktivacijsko fazo predstavljata aktivna gela, ki v svoji sestavi vsebujeta visoko koncentracijo aktivnih učinkovin z lipoliznim delovanjem. Izbirate lahko med aktivnim gelom s termičnim ali hladilnim učinkom. Slednji je primeren za uporabo pri razširjenih kapilarah in krčnih žilah.

Tretja faza oz. dopolnilna faza se izvede po aktivacijski fazi in vključuje uporabo masažne kreme ali masažnega olja, ki dodatno povečata učinkovitost druge faze saj imata ravno tako termični učinek.

 

Linija BodyComplex v svoji sestavi  vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin kot so eterično olje paprike, cimeta, ekstrakt kofeina, L-karnitina, morskih alg, limone, poprove mete, mentola, metil nikotinata, itd.

Izdelki iz linije BodyComplex se lahko uporabljajo samostojno ali pa v kombinaciji z različnimi tehnikami oz. aparaturami. Aktivne učinkovine vsekakor dosežejo globljo penetracijo  v kolikor se uporabljajo v kombinaciji z metodo povijanja body wrapping ali aparaturnimi tehnikami.

 Z uporabo celotne linije BodyComplex se tako doseže intenzivni lipolizni učinek kar vodi k odpravi celulita, preoblikovanju telesa, odpravi odvečnih maščobnih blazinic, izboljšanju izgleda in tonusa kože.
 

Namen linije:

Linija BODYCOMPLEX je namenjena odpravljanju celulita in zmanjšanju odvečnih maščobnih blazinic na problematičnih področjih telesa. Priporočljiva je uporaba linije BodyComplex v kombinaciji s kozmetičnimi aparaturami in metodo povijanja body wrapping. V skrbnem zaporedju, dovolj dolgi izpostavljenosti aktivnim učinkovinam in pogostim zaporedjem izvajanja tretmajev v začetni fazi se doseže vidno preoblikovanje telesa, drenažni učinek  in izboljšan izgled kože.

 

Izdelki linije: 
1.    BodyComplex SPA piling z morsko soljo
2.    BodyComplex SPA piling z medenim sladkorjem
3.    BodyComplex Slim Contour Termo aktivni gel
4.    BodyComplex Slim Contour Hladilno aktivni gel
5.    BodyComplex Slim Contour Termo aktivna masažna krema za izgorevanje maščob in odpravo celulita
6.    BodyComplex Slim Contour Termo aktivno masažno olje za zmanjšanje maščob in preoblikovanje telesa

Loading...