Lasna kozmetika Stella

Lasna kozmetika Stella

Lasje se zaradi škodljivih zunanjih vplivov okolja in kombinacije kemičnih in fizikalnih posegov pogosto poškodujejo. Sijaj, lesk, zdravje in lepoto las pa lahko dosežemo le z vrhunsko lasno kozmetiko za nego in zaščito las.

V našo ponudbo smo vključili profesionalne frizerske izdelke madžarskega podjetja Stella. Družinsko podjetje Stella je uveljavljeno podjetje, ki je na trgu kozmetike in frizerstva prisotno že več kot 68 let. Ponujajo celoten spekter produktov tako za frizerske kot kozmetične salone, kamor sodijo tudi profesionalne barve za lase Vita Color LUX.

Profesionalne barve za lase Vita Color LUX predstavljajo rezultat sodobne tehnologije, ki v svoji zaščitni formuli vsebujejo kombinacijo prefinjenih mikropigmentov z nizko vsebnostjo amonijaka. Ne omogočajo le zaščite las, ampak dajejo sijoče odtenke, ki zagotavljajo odlično prekrivnost sivih las.

Plemenite sestavine svilnatih proteinov, karitejevega masla in specialnih sadnih ekstraktov obogatenimi z naravnimi olji zagotavljajo vlaženje in negovanje lasne strukture ter zaščito lasišča. Rezultat je dolgo obstojna barva in svetleči ter svilnato mehki lasje.

Loading...