Masažna olja, kreme in aktivatorji
Specialna masažna olja, kreme in aktivatorji zagotavljajo lahkotno drsenje rok ob izvedbi postopka masaže. Zaradi vsebnosti različnih rastlinskih ekstraktov in eteričnih olj imajo pomirjajoče, sproščujoče ali aktivacijsko delovanje.

Na voljo so masažne kreme in olja z vsebnostjo različnih učinkovin, ki omogočajo izvedbo različnih vrst masaž. So prijazni do kože, jo negujejo in hranijo, ne vsebujejo umetnih barvil in dišav, zato ne dražijo kože. Velika embalaža zagotavlja enostavno uporabo in ekonomičnost.


V kolikor ste sami kreativni in želite izbirati vonj in učinek individualno glede na počutje stranke in namen lahko izberete aktivatorje, ki se mešajo z osnovnim masažnim oljem ali masažno kremo. S pomočjo aktivatorjev se lahko izvedejo različne vrste masaž: pomirjajoča, sproščujoča masaža obraza in dekolteja, masaža za preoblikovanje telesa ali odpravo celulita, osvežujoča, aktivacijska ali poživljajoča masaža telesa, protibolečinska ali mišično sprostilna športna ali terapevtska masaža. 

 

Loading...