OLIVA PHYTOTHERAPY LINIJA – izdelki za fitoterapijo obraza

Oliva Phytotherapy je posebna linija, ki dopolnjuje linijo Oliva in je namenjena za dosego intenzivne fitoterapije obraza. Linija Phytotherapy poleg dragocenega deviškega mediteranskega olivnega olja v svoji sestavi vsebuje še visok odstotek ostalih rastlinskih izvlečkov, ki so pridobljeni iz vzhodnjaških in mediteranskih rastlin. Aktivni fitokompleks tako sestavljajo ekstrakti iz pomarančnega olja, tiger trave, rožmarina, virginijskega nepozebnika, hmelja, bele breze, rmana, bora, žajblja, vrtnega ognjiča, itd. Kombinacija navedenih rastlinskih ekstraktov vodi k učinkovitejšemu delovanju saj se sestavine med seboj ustrezno dopolnjujejo in izboljšajo medsebojno učinkovitost.  Izdelki iz linije Phytotherapy so priporočljivi tudi za uporabo v kombinaciji z ultrazvokom, kar še dodatno poveča njihovo učinkovitost.

Linija je primerna za vse tipe kože, še posebej pa je priporočljiva za odpravo različnih kožnih problematik, kot so suha in občutljiva koža, zrela koža s slabim tonusom in vidnimi gubicami, kuperozna koža, itd.

Linija se uspešno dopolnjuje z ostalimi izdelki iz linije Oliva, lahko pa se uporabi tudi v kombinaciji z ostalimi linijami Lady Stella. 

Ni najdenih produktov za to selekcijo.

Loading...