PEEL-OFF maskeDragocene PEEL OFF obrazne maske predstavljajo viden rezultat že takoj po uporabi – v 10 minutah. Različne vrste PEEL OFF mask vsebujejo v svoji sestavi sestavino alginat, ki je pridobljen iz morskih alg. Alginat maskam  omogoča hitro strjevanje in videz čvrste obloge na površini kože, poleg edinstvenih lastnosti pa koži zagotavlja večjo hidratacijo, izboljša regeneracijo in ji daje žametni občutek. Z uporabo lepotnih obraznih mask Lady Stella uspešno preprečujemo nastanek gubic, ravno tako pa jih uporabljamo pri specifično usmerjenih terapijah za odpravljanje aknaste, dehidrirane in občutljive kože, ki je nagnjena k nastanku vnetij.

Uporaba mask je izredno enostavna in nadvse higienska saj se kot elastična guma enostavno odstrani iz kože. Zaradi hitrega in enakomernega nanosa je priporočljiva uporaba širokega silikonskega čopiča in silikonske skodelice, ki se po uporabi enostavno očistijo.  V primeru trdovratnejših težav s kožo priporočamo uporabo maske 2-3x na teden. Za ta namen so v podjetju Stella razvili tudi posebna manjša pakiranja mask v količini 6 g, ki so namenjena za podaljšano domačo uporabo.

 


Namen uporabe mask:

Maske zagotavljajo takojšnji učinek liftinga, glede na sestavine pa so namenjene negi problematične mastne kože, suhe in občutljive kože ter pomlajevanju.

 

Različne PEEL OFF maske glede na namen:

1.    Argireline peel off elastična obrazna maska z botoksu podobnim učinkom
- BOTOX LIKE ARGIRELINE MASK 

2.    Čokoladna pomlajevalna peel off elastična obrazna maska 
– CHOCOLATE REJUVENATING MASK


3.    Papaja-ananas piling, peel off elastična obrazna maska
– PAPAYA-PINEAPPLE EXFOLIATING SKIN RENEWING MASK

4.    TEA TREE oil peel off elastična obrazna maska
– TEA TREE LEAF OIL ANTI-ACNE MASK

5.    Kaviar peel off elastična obrazna maska za zmanjšanje gub
– CAVIAR ANTI-WRINKLE SKIN RENEWING MASK  

6.    Spirulina alga pomlajevalna peel off elastična obrazna maska
– SPIRULINA ALGAE ANTI–AGING MASK

7.    YOUTH ACTIVATING peel off elastična obrazna maska z matičnimi celicami jabolka
– APPLE STEM CELLS YOUTH ACTIVATING PEEL-OFF ELASTIC FACE BEAUTY MASK 

Loading...