Razpršilo ali sprej - flaša - 300ml

Razpršilo ali sprej - flaša - 300ml

Brez DDV: 22,05 € Z DDV: 26,90 €

Razpršilo ali sprej -  flaša - 300ml


Razpršilo ali sprej z unikatno funkcijo spreja, ki brez pritiska v flaši poskrbi za sprej močan kot aerosol spreji.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Razpršilo ali sprej -  flaša - 300ml

Razpršilo ali sprej z unikatno funkcijo spreja, ki brez pritiska v flaši poskrbi za enakomerno pršenje in sprej močan kot aerosol spreji. Pršec iz razpršila ali spreja je odlično razporejen in ne pušča kapljic. Razpršilo ali sprej se lahko uporablja pod vsemi koti in sprej ne bo prenehal kot pri drugih običajnih sprejih. Pršec iz razpršila ali spreja je zelo dolgotrajen saj dobite iz enega pritiska najmanj 1.2 sekunde pršeca.

 

Za pršenje razpršilo ali sprej ne uporablja zraka ter je tako podaljšana življenjska doba spreja.

 

Razpršilo ali sprej ima ergonomsko obliko flaše in vas pri držanji in pršenju ne boli zapestje ali prsti. Zaradi odličnega in priročnega dizajna ste lahko sigurni, da boste vsebino flaške 99% spraznili in tako pritiskajte dokler prši.

 

Razpršilo ali sprej s prazno flašo za profesionalne frizerske salone. V razpršilo ali sprej s prazno flaško lahko vlijete vodo ali kako drugo tekočino za pršenje. Flaška ima zelo kvalitetno razpršilo, ki veliko dlje prši kot drugi razpršilci. Razpršilo s prazno flaško je dizajnersko oblikovano in bo tako odličen pripomoček za vse salone. 

 

Prostornina flaške: 300ml

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...