Rokavice lateks IDEAL, pudrane, bele, velikost: M, 1/100

Rokavice lateks IDEAL, pudrane, bele, velikost: M, 1/100

Rokavice lateks IDEAL, pudrane, bele, velikost: M, 1/100

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Rokavice lateks IDEAL, pudrane, bele, velikost: M, 1/100.

Rokavice lateks Ideal so namenjene za enkratno uporabo v različnih panogah kot so gostinstvo, frizerski saloni, kozmetičnih saloni, cvetličarne ali pa le za domačo uporabo (gospodinjska opravila, čiščenje, vrtnarjenje). Ker so rokavice lateks Ideal certificirane kot osebna varovalna oprema in medicinski pripomoček, se uporabljajo tudi v zdravstvu, predvsem za namene diagnostike in nege. Rokavice lateks Ideal so primerne tako za levičarje kot desničarje in so anatomsko oblikovane. Prednosti rokavice lateks Ideal iz lateksa so elastičnost, raztegljivost, udobne za nošenje in se običajno zelo dobro prilegajo rokam, seveda ob predpostavki da nosimo pravo velikost rokavice.

Pakiranje: 100kos.

Barva: bela.


V naši bogati ponudbi najdete vse vrste rokavic (vinil, lateks, nitril) v vseh velikostih po najboljših cenah (kliknite za povezavo).

 

<p><strong>Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:</strong></p>
<p><br /><img title="Art-Kozmetika kontakt" src="https://www.art-kozmetika.com/skin/frontend/default/hellowired/images/media/col_right_callout.jpg" alt="Art-Kozmetika kontakt" width="195" height="179" /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Če želite biti prvi obve&scaron;čeni o na&scaron;i akcijski ponudbi, se prijavite na na&scaron;o spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite&nbsp;<strong><a title="Prijava" href="http://www.art-kozmetika.com/customer/account/create/" target="_blank">tukaj</a></strong>.</p>

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...