Rokavice nitril, brez pudra, bele, velikost: S, 1/200

Black Friday popusti!
VSE na zalogi za vaš kozmetični in frizerski salon znižano najmanj -15% pa vse do -70%

Akcija velja od petka do nedelje (25.11. do 27.11.2022) za nakupe preko spletne strani www.art-kozmetika.com.
Popusti se ne seštevajo.
V soboto, 26.11.2022, od 8.00 do 16.00 h, bomo izjemoma dosegljivi po telefonu. Pokličete nas lahko na številki 051 883 444 ali na 059 047 151.

Do konca Black Friday znižanja:

Rokavice nitril, brez pudra, bele, velikost: S, 1/200

Brez DDV: 14,10 € Z DDV: 17,20 €

Rokavice nitril, brez pudra, bele, velikost: S, 1/200

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Rokavice nitril, brez pudra, bele, velikost: S, 1/200.

Rokavice nitril so namenjene za enkratno uporabo v različnih panogah kot je gostinstvo, hotelirstvo, čiščenje, frizerstvo, kozmetika in zdravstvu (nega, diagnostika, zobozdravstvo, reševalna služba), saj so certificirane kot medicinska varovalna oprema. Rokavice nitril so primerne tako za levičarje kot desničarje in so anatomsko oblikovane. Ker so rokavice nitril sintetične, hkrati pa ne vsebujejo pudra (s postopkom kloriranja se odstranijo kemični ostanki proizvodnje). Material rokavic nitril ima odlično natezno trdnost, mehansko je zelo trpežen in nudi zanesljivo in odlično zaščito pred pretrganjem. V primeru pretrganja rokavice nitril se to z lahkoto zazna, saj običajno material poči. Sodobnejši nitril v rokavicah je elastičen – raztegljiv, udoben in mehak, zagotavlja dobro senzibiliteto, rokavice nitril z lahkoto nadevamo, roke niso utrujene tudi po daljši uporabi, saj se npr. skin nitril hitro prilagodi obliki roke. Material nitril v rokavicah nitril je na mikro nivoju manj propusten kot lateks, zato nudi boljšo zaščito pri delu s kemikalijami in razkužili.

Pakiranje: 200kos.

Barva: bela.


V naši bogati ponudbi najdete vse vrste rokavic (vinil, lateks, nitril) v vseh velikostih po najboljših cenah (kliknite za povezavo).

 

<p><strong>Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:</strong></p>
<p><br /><img title="Art-Kozmetika kontakt" src="https://www.art-kozmetika.com/skin/frontend/default/hellowired/images/media/col_right_callout.jpg" alt="Art-Kozmetika kontakt" width="195" height="179" /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Če želite biti prvi obve&scaron;čeni o na&scaron;i akcijski ponudbi, se prijavite na na&scaron;o spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite&nbsp;<strong><a title="Prijava" href="http://www.art-kozmetika.com/customer/account/create/" target="_blank">tukaj</a></strong>.</p>

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...