Rokavice nitril PF, kolagen, brez pudra, roza, velikost: M, 1/100

Rokavice nitril PF, kolagen, brez pudra, roza, velikost: M, 1/100

Rokavice nitril PF, kolagen, brez pudra, roza, velikost: M, 1/100

Šifra: 5906615108290


 

  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Rokavice nitril PF, kolagen, brez pudra, roza, velikost: M, 1/100

Rokavice Nitril PF kolagen so namenjene za enkratno uporabo v različnih panogah kot je gostinstvo, hotelirstvo, čiščenje, frizerstvo, kozmetika in zdravstvu (nega, diagnostika, zobozdravstvo, reševalna služba, sterilizacija), saj so certificirane kot medicinska varovalna oprema. Rokavice Nitril PF kolagen so primerne tako za levičarje kot desničarje in so anatomsko oblikovane. Rokavice Nitril PF kolagen vsebujejo kolagen in alantoin, ki po desetih minutah nošnje, poskrbita za bolj mehko kožo. Kolagen je naravna sestavina rokavic Nitril PF kolagen iz vezivnega tkiva kože, skupaj z alantoinom kožo negujeta, jo naredita bolj mehko, hkrati pa pospešujeta celjenje ran. Rokavice Nitril PF kolagen so primerne za uporabo po razkuževanju rok, hkrati pa se z njimi zmanjša uporaba negovalnih sredstev, saj le- ta niso več potrebna. Ker so rokavice Nitril PF kolagen sintetične, hkrati pa ne vsebujejo pudra (s postopkom kloriranja se odstranijo kemični ostanki proizvodnje). Material ima odlično natezno trdnost, mehansko je zelo trpežen in nudi zanesljivo in odlično zaščito pred pretrganjem. V primeru pretrganja rokavice Nitril PF kolagen se to z lahkoto zazna, saj običajno material poči. Sodobnejši nitril je elastičen – raztegljiv, udoben in mehak, zagotavlja dobro senzibiliteto, rokavice Nitril PF kolagen z lahkoto nadevamo, roke niso utrujene tudi po daljši uporabi, saj se npr. skin nitril hitro prilagodi obliki roke. Nitril je na mikro nivoju manj propusten kot lateks, zato nudi boljšo zaščito pri delu s kemikalijami in razkužili.


Pakiranje: 100kos.

Rokavice nitril PF s kolagenom so gladke z hrapovo otipno površino prstov za boljši oprijem. Rokavice so polimerizirane za lažje natikanje, posebnost rokavic nitril PF kolagen pa se skriva v notranji površini, ki vsebuje kolagen in alantoin. 

V naši bogati ponudbi najdete tudi vinil in lateks rokavice v vseh velikostih. 

 

<p><strong>Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:</strong></p>
<p><br /><img title="Art-Kozmetika kontakt" src="https://www.art-kozmetika.com/skin/frontend/default/hellowired/images/media/col_right_callout.jpg" alt="Art-Kozmetika kontakt" width="195" height="179" /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Če želite biti prvi obve&scaron;čeni o na&scaron;i akcijski ponudbi, se prijavite na na&scaron;o spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite&nbsp;<strong><a title="Prijava" href="http://www.art-kozmetika.com/customer/account/create/" target="_blank">tukaj</a></strong>.</p>

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...