Rokavice Sempercare SILK nitrilne - bele , velikost S 1/100

Black Friday popusti!
VSE na zalogi za vaš kozmetični in frizerski salon znižano najmanj -15% pa vse do -70%

Akcija velja od petka do nedelje (25.11. do 27.11.2022) za nakupe preko spletne strani www.art-kozmetika.com.
Popusti se ne seštevajo.
V soboto, 26.11.2022, od 8.00 do 16.00 h, bomo izjemoma dosegljivi po telefonu. Pokličete nas lahko na številki 051 883 444 ali na 059 047 151.

Do konca Black Friday znižanja:

Rokavice Sempercare SILK nitrilne - bele , velikost S 1/100

Brez DDV: 7,47 € Z DDV: 9,11 €
Rokavice Sempercare SILK nitrilne - bele , velikost S 1/100
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis
Rokavice nitril so namenjene za enkratno uporabo v različnih panogah kot je gostinstvo, hotelirstvo, čiščenje, frizerstvo, kozmetika in zdravstvu (nega, diagnostika, zobozdravstvo, reševalna služba). Rokavice nitril so primerne tako za levičarje kot desničarje in so anatomsko oblikovane.

Ker so rokavice nitril sintetične, hkrati pa ne vsebujejo pudra (s postopkom kloriranja se odstranijo kemični ostanki proizvodnje). Material rokavic nitril ima odlično natezno trdnost, mehansko je zelo trpežen in nudi zanesljivo in odlično zaščito pred pretrganjem. V primeru pretrganja rokavice nitril se to z lahkoto zazna, saj običajno material poči.

Sodobnejši nitril v rokavicah je elastičen – raztegljiv, udoben in mehak, zagotavlja dobro senzibiliteto, rokavice nitril z lahkoto nadevamo, roke niso utrujene tudi po daljši uporabi, saj se npr. 
skin nitril hitro prilagodi obliki roke. Material nitril v rokavicah nitril je na mikro nivoju manj propusten kot lateks, zato nudi boljšo zaščito pri delu s kemikalijami in razkužili.

Pakiranje: 100 kos.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...