Roll on vosek za depilacijo - patron - MELONA | veliki aplikator 100ml

Roll on vosek za depilacijo - patron - MELONA | veliki aplikator 100ml

2,00 €

Brez DDV: 1,22 € Z DDV: 1,49 €

  • Kupite 24 za 1,14 € (1,39 € vklj. ddv) na kos in prihrani 7%

! NOVO !


Pakiranje: 100ml/vložek


Roll on vosek z vonjem melone je primeren za depilacijo na vseh področjih telesa.


Vosek  je olje topen – odstrani se z oljem, ki ga najdete tukaj.

Za uporabo voska v kaseti - patronu potrebujete grelec za vosek (kliknite za povezavo).


Šifra:


02060404501101060

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Roll-on vosek z vonjem melone nudi učinkovito ter nežno odstranjevanje dlačič na vseh področij telesa. 

Ker je Roll-on vosek melona profesionalni izdelek in se uporablja v kozmetičnih salonih, se odstrani enostavno s pomočjo depilacijskih trakov in ne pušča sledi voska.

 

Vosek za depilacijo z Roll on sistemom zagotavlja neagresiven način odstranjevanja dlak in tako dosega odlične rezultate. Zaradi vsebnosti smole, se lahko depilacijski vosek v vložku Roll on, uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Pore se zaradi toplote odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote. Z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.

 

Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska – roll on, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

 

Depilacijski vosek v vložku Roll on, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

 

Navodila za uporabo: 

Depilacijski vosek v vložku - roll on se v grelcu voska namenjenim za gretje roll on voskov segreva približno 20 minut. Pred segrevanjem se odstrani lepilni trak z valjčka, nato pa se preko traku za depilacijo preveri vrtljivost valjčka. Depilacijski vosek se nato nanese na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic. Na namazan predel se položi depilacijski trak in se ga pogladi, da se popolnoma oprime voska.  Depilacijski trak se nato odstrani z energičnim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak.

Vosek je olje topen – odstrani se z oljem.

 

Sestavine: 

Glyceryl Roniate, Paraffnum Liquidum (Mineral Oil), Cera Alba (Beeswax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Titanium Dioxide, Parfum (Fragrance), CI 47000 (Yellow 11), CI 26100 (Red17).


Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...