Roll on vosek za depilacijo - patron - TITANIUM | ozek aplikator 100ml

Prijavite se na brezplačno spletno izobraževanje Vacuslim 48
in spoznajte, kako preprosta je izvedba tretmaja in kako noro dobre rezultate daje >>


Roll on vosek za depilacijo - patron - TITANIUM | ozek aplikator 100ml

1,90 €

Brez DDV: 1,14 € Z DDV: 1,39 €

  • Kupite 24 za 1,06 € (1,29 € vklj. ddv) na kos in prihrani 8%

Pakiranje: 100ml vložek / patron.  


Depilacijski vosek z Roll on sistemom TITANIUM je zaradi izjemno majhnega aplikatorja primeren za uporabo na manjših in težko dostopnih področjih.


Primeren tudi za občutljivo kožo. 


Preprečuje nastanek občutljive kože.


Vosek  je olje topen – odstrani se z oljem.


Šifra: 02060404501101040 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Roll-on vosek TITANIUM z vsebnostjo titanovega dioksida in naravnega čebeljega voska je primeren za depilacijo na občutljivih in manjših področjih. Zaradi 0,5 cm ozkega aplikatorja je mogoče doseči natančno odstranitev dlačic na področjih med obrvmi, nad zgornjo ustnico, bikini predelu itd. Kremna formulacija voska TITANIUM omogoča tanek in popolnoma prekriven nanos.

Profesionalni izdelek za uporabo v kozmetičnih salonih.

Po depilaciji priporočamo tudi uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka ali hladilni balzam za nego kože z dodatkom alantoina, šipka in mentola kozmetike Lady Stella. 

 

Vosek za depilacijo z Roll on sistemom zagotavlja neagresiven način odstranjevanja dlak in tako dosega odlične rezultate. Zaradi vsebnosti smole, se lahko depilacijski vosek v vložku Roll on, uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Pore se zaradi toplote odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote. Z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.

 

Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska – roll on, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

 

Depilacijski vosek v vložku Roll on, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

 

Navodila za uporabo: 

Depilacijski vosek v vložku - roll on se v grelcu voska namenjenim za gretje roll on voskov segreva približno 20 minut. Pred segrevanjem se odstrani lepilni trak z valjčka, nato pa se preko traku za depilacijo preveri vrtljivost valjčka. Depilacijski vosek se nato nanese na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic. Na namazan predel se položi depilacijski trak in se ga pogladi, da se popolnoma oprime voska. Depilacijski trak se nato odstrani z energičnim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak.

Vosek je olje topen – odstrani se z oljem.

 

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Sestavine (INCI):

cera depilatoria titanium piccolo

 

Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...