Sedeča SPA kapsula WS-5006

4.600,00 € 3.770,49 €
Preveri dobavljivost
Sedeča SPA kapsula WS-5006.
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 117.92 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Aromatska zdravilna kopel je ena od starodavnih in učinkovitih eksternih metod zdravljenja v tradicionalni kitajski medicini.

1. Unikaten način dovajanja zdravilnih učinkovin:
Zdravilno učinkovite sestavine zdravilne kopeli lahko prodrejo v človeško telo skozi kožo, sluznico, arterije in vene ter nato začnejo delovati. Nekatere hlapljive zdravilne molekule prodrejo v telo skozi nosni dihalni kanal, zato zdravilo ne draži sluznice ustne votline, prebavnega kanala in želodca ter se ne presnavlja v jetrih, kar pomeni boljši izkoristek zdravilne snovi.

2. Vse večja uporabnost zdravilne kopeli
Zaradi dolge prakse zdravljenja in procesa preučevanja narave so številne generacije zdravnikov pridobile veliko izkušenj z zdravljenjem različnih bolezni in obolenj z zdravilno kopeljo. Koristi ne le pri zdravljenju poškodb kosti, kožnih bolezni, zunanjega dela anusa in črevesja, temveč lahko z njo učinkovito zdravimo tudi bolezni notranjih organov in rodil.

3. Kombinacija ugodnih učinkov zdravilnih snovi in vode
Med zdravilno kopeljo prihaja do kombiniranja absorbcije zdravilnih snovi, toplotne stimulacije pare, fizične stimulacije, kemične stimulacije in zdravilnih snovi. Kitajska zdravilna kopel je torej kombinacija medicinskega in fizičnega zdravljenja.



4. Varno, zanesljivo in neškodljivo
Zaradi odkritja strupenih stranskih učinkov kemijsko sintetiziranih zdravil je prišlo v razvojnem trendu zahodne medicine do nekaterih sprememb, recimo do prehoda z zdravil, sintetiziranih iz kemijskih elementov, na naravne zdravilne snovi ter z medicine, ki je zgolj usmerjena v zdravljenje, na negovalno medicino, ki vključuje tudi nego kože, obraza in telesa, kar je značilnost in prednost kitajske medicine.

5. Kitajska medicina ima ugoden učinek na ohranjanje vlažnosti, nežnosti in gladkosti kože.
Sodobne farmakološke študije so dokazale, da se v pari, ki se sprošča med kitajsko zdravilno kopeljo, nahajajo alkaloidi, aminokisline, vitamini in rastlinski hormoni, ki hranijo in ščitijo kožo, izboljšujejo obrambni mehanizem kože, ščitijo epidermalne celice in ohranjajo elastičnost kože ter upočasnjujejo staranje kože.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top