Naprava za piling obraza - SlimLine ALL IN ONE PEEL - razstavni eksponat

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Naprava za piling obraza - SlimLine ALL IN ONE PEEL - razstavni eksponat

4.200,00 €

Brez DDV: 811,48 € Z DDV: 990,00 €

! RAZPRODAJA ! -50% znižanje.

Razstavni eksponat. 

Komisijska prodaja!


SlimLine ALL IN ONE PEEL je visoko kvalitetna multifunkcijska naprava, ki združuje kar 4 različne funkcije za opravljanje mikrodermoabrazije v eni napravi.


Združuje KRISTALNO mikrodermoabrazijo, DIAMANTNO mikrodermoabrazijo, KISIKOVO mikrodermoabrazijo in HIDRO mikrodermoabrazijo.


SlimLine ALL IN ONE PEEL vam omogoča multifunkcionalno izvedbo mikrodermoabrazij, tako boste lahko izbrali najprimernejši način za točno določeno stanje kože, ravno tako pa je primerna za stranke vseh starostnih skupin.

Vsi navedeni aplikatorji so všteti v ceno.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 25.26 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

SlimLine ALL IN ONE PEEL je izjemno priljubljena naprava namenjena t.i. specialistom za opravljanje mikrodermoabrazij saj vsebuje v eni napravi več funkcij za njeno izvedbo.

Postopek mikrodermoabrazije je v zadnjem času izredno popularen saj stranke že same povprašujejo o njej.  Dandanes je zato skoraj »nuja«, da omenjeni postopek ponudite v svoj program storitev.

SlimLine ALL IN ONE PEEL je visoko kvalitetna multifunkcijska naprava, ki združuje kar 3 različne funkcije za opravljanje mikrodermoabrazije v eni napravi. Združuje KRISTALNO mikrodermoabrazijo, DIAMANTNo mikrodermoabrazijo in HIDRO mikrodermoabrazijo. SlimLine ALL IN ONE PEEL vam omogoča multifunkcionalno izvedbo mikrodermoabrazij, tako boste lahko izbrali najprimernejši način za točno določeno stanje kože, ravno tako pa je primerna za stranke vseh starostnih skupin.
 

Pomen posameznih funkcij mikrodermoabrazij:

 

Kristalna Mikrodermoabrazija

 

Začetek kristalne mikrodermoabrazije se pojavi v Italiji in sega v  1980 leta saj je bila takrat prvič predstavljena.  Po prenosu tehnologije v ZDA postane kristalna mikrodermoabrazija izredno popularna saj jo odobri tudi združenje FDA. Vse do danes je uporaba mikrodermoabrazije izjemno uspešna saj daje v kombinaciji s pravilno izvedeno nego obraza zelo uspešne rezultate.

Kristalna mikrodermoabrazija deluje na principu vakuumskega vleka z ultra-finim mikrokristalnim aluminijevim oksidom, ki nežno in precizno odstranjuje odmrle celice s kožne površine. Po uporabi kristalne mikrodermoabrazije je koža mehka, sijoča, gladka in enakomernega videza.

Ultra-fini abrazivni delci ravno tako povzročijo produkcijo novih celic epidermisa, kolagena, elastina in izboljšajo sam izgled kože.

 

Diamantna Mikrodermoabrazija

 

Diamantno mikrodermoabrazijo so razvili po kristalni mikrodermoabraziji saj so želeli doseči še bolj grobo delovanje.

Diamantna dermoabrazija zagotavlja postopek brušenja kože z uporabo sterilnih diamantnih nastavkov, ki brusijo zgornje plasti kožne površine in s pomočjo vakuuma odstranjujejo odmrle kožne celice in kožne nečistoče.

SlimLine ALL IN ONE PEEL naprava vključuje set različnih diamantnih nastavkov, ki se razlikujejo po velikosti in grobosti na površini diamantnega nastavka.

Terapija diamantne dermoabrazije se uporablja za odstranjevanje kožnih nečistoč, kožnih nepravilnosti, pigmentnih madežev, gubic, neenakomerne pigmentacije, slabšega tonusa kože, itd.

Ravno tako je zelo učinkovita za izboljšanje stanja mozoljaste kože in odstranjevanja mozoljev, komedonov in ostalih nečistoč saj jih enostavno in povsem hitro odstrani brez bolečin in neugodnosti.

 

Hidro mikrodermoabrazija

 

Hidro-mikrodermoabrazija deluje na principu brušenja kože s pomočjo brusilnega nastavka, ki deluje v kombinaciji z vodo. Hidro-mikrodermoabrazija se uporablja za odstranjevanje odmrlih celic, nečistoč in za izboljšanje videza kože. Ob enem koži omogoča tudi potrebo po vseh vrstah hranil, ki so potrebni za zdrav in sijoč videz kože.

SlimLine ALL IN ONE PEEL vključuje uporabo multifunkcijske mikrodermoabrazije, zato bo zadovoljila še tako zahtevnega strokovnjaka, ki si želi izbrati primerno uporabo mikrodermoabrazije za specifično nečistočo in stanje kože.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 

Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.Za rabljene izdelke ni garancije.
Rabljene izdelke si je možno ogledati v živo pred nakupom - prevzemom, vračilo ni možno.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...