SlimLine CAVIRF | Kavitacija in radiofrekvenca

SlimLine CAVIRF | Kavitacija in radiofrekvenca

Brez DDV: 5.803,28 € Z DDV: 7.080,00 €

Naprava SlimeLine CAVIRF združuje v eni napravi dve napredni tehnologiji  KAVITACIJO in RADIOFREKVENCO, ki pripomoreta pri aknah in strijah, zmanjšanju lokalizirane maščobe, zmanjševanju gub, preoblikovanju telesa, zmanjšanju obsega, učvrstitvi kože in pomlajevanju.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

SlimLine CAVIRF | Kavitacija in radiofrekvenca |

Kavitacija in radiofrekvenca SlimLine CAVIRF je najnovejša naprava iz letošnje linije, ki  zagotavlja izredno kvalitetno delovanje in izdelavo. Kavitacija in radiofrekvenca SlimLine CAVIRF vam bo  zagotovila izredno zadovoljstvo vaših strank saj boste z izvedenimi terapijami dosegli izjemne rezultate. 

Naprava SlimeLine CAVIRF združuje v eni napravi dve napredni tehnologiji  KAVITACIJO in RADIOFREKVENCO, ki pripomoreta pri aknah in strijah, zmanjšanju lokalizirane maščobe, zmanjševanju gub, preoblikovanju telesa, zmanjšanju obsega, učvrstitvi kože in pomlajevanju.

Kavitacija in radiofrekvenca SlimLine CAVIRF s funkcijo kavitacije in radiofrekvence vsebuje 4 ročnike:

-veliko sondo oz. ročnik za izvajanje kavitacije,

-velik multipolarni radiofrekvenčni ročnik za izvajanja tretmaja telesa,

-srednji multipolarni radiofrekvenčni ročnik za opravljanje tretmajev radiofrekvence na rokah in obrazu ter

-manjšo multipolarno radiofrekvenco za obraz oz. manjša področja. 


Tehnologija kavitacije in radiofrekvence se pri terapijah preoblikovanja telesa in zmanjšanja maščobnih oblog uspešno dopolnjujeta saj je za dosego kar se da najboljših rezultatov preoblikovanja in čvrstega ter lepega videza kože pomembna kombinacija obeh tehnologij - tako kavitacije kot radiofrekvence.


Kavitacija 

Kavitacija in radiofrekvenca SlimLine CAVIRF naprava omogoča pojav kavitacije saj uporablja akustično ultrazvočno terapijo nizkih frekvenc. S pomočjo akustičnega kavitacijskega efekta pride do zmanjšanja maščobnih celic in do izlitja maščobnih komponent iz same maščobne celice. Sproščena maščoba se izloči iz telesa s pomočjo metabolizma. S pravilno izbrano kombinacijo terapij in primernim časom izvajanja tako dosežete izjemne rezultate na zmanjševanje maščobnih oblog in preoblikovanje telesa.


Radiofrekvenca

S pomočjo radiofrekvenčne energije dosežemo globinsko segrevanje kože, kar posledično povzroči aktivacijo kolagenskih in elastinskih vlaken ter obnove ostalih komponent dermisa. Sočasno pride tudi do povečanja prehranjenosti kože s kisikom in hranilnimi snovmi. Okrepljena vlakna tako kožo napnejo, izboljšajo celično organizacijo, zmanjšajo videz gubic, odstranijo videz pomarančne kože in tako pripomorejo k lepšemu, bolj čvrstemu ter privlačnejšemu videzu kože. 

V kolikor želite strankam ponuditi nekaj več in s tem izvesti terapije s kvalitetno in učinkovito napravo potem je najnovejša naprava SlimLine CAVIRF, ki vsebuje kombinacijo tehnologij kavitacije in radiofrekvence res prava za vas.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 

Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

Tehnične specifikacije:

  • AC220V

  • (input) Moč: 350VA

  • Frekvenca: 1MHz \ 10Mhz

  • (output) Moč (max): 260W

  • Premer RF ročnikov: 20mm / 43mm

  • Premer kavitacijskega ročnika: 62mm

  • Teža: 15kg

  • Dimenzije: 450mm x 375mm x 260mm

  • Dimenzije stojala za napravo: 690mm x 460mm x 675mm

  • Frekvenca kavitacije: 40KHz

  • Moč kavitacije: do 60W

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...