SPA kapsula Flamingo

Naročite 6 masažnih olj SPA SPIRIT v 1 L pakiranju in jih plačajte samo 5 >>

Akcija velja od četrtka, 22.10., do sobote, 31.10.2020.


SPA kapsula Flamingo

Brez DDV: 11.720,49 € Z DDV: 14.299,00 €

NeoQi inovativne tehnološke novosti za nego telesa bodo omogočile vašim strankam nepozabne trenutke v različnih SPA tretmajih, kot so parna in infrardeča savna, aromaterapija, Vichy tuši, masaže in hidromasaža.Dimenzije: 230 x 95 x 155cm (dolžina x širina x višina)

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

SPA kapsula Flamingo večnamenska wellness oprema z izjemno enostavnim upravljanjem. SPA kapsula Flamingo omogoča terapevtu dostop do stranke z vseh strani. SPA kapsula Flamingo ponuja najnovejšo infrardečo savno z Vinchy tušem, ki je sedaj še močnejši in omogoča ročno masažo med samo hidromasažo. 

Osnovni tretmaji:
-Piling telesa,
-Oljna masaža,
-Vichy tuš,
-Ročni tuš,
-Infrardeča savna,
-Parna savna,
-Tretma obraza med tretmajem telesa.


Značilnosti:
- Infrardeča savna
- Parna savna
- Aroma sistem
- Vichy tuš
- Vibromasaža
- Kromoterapija
- Glasbeni sistem (MP3)
- Ventilator za dovod svežega zraka
- Ročni tuš


Tehnične lastnosti:
Napetost: 230V
Tok: 15A
Max. Moč: 3.5KWNeoQi je vzpostavil visoke standarde kvalitete in sigurnosti, saj gredo vsi modeli  skozi kontrolo kvalitete in stroga temeljita testiranja. Vsi NeoQi izdelki so certificirani s strani Intertek Semko in UL International DEMKO / S.

Linija izdelkov ima ravno tako varnostne in medicinske certifikate katere izdaja ETL, CE, Rostest-Moskva in EU.


PARNA SAVNA

Hipokrat, oče medicine, je uporabljal parne kopeli in ob tem dejal: «Dajte mi moč, da dobim povišano telesno temperaturo in tako bom pozdravil vsako bolezen!»Povišana telesna temperatura je eden od najboljših načinov, da se telo obrani bolezni. Povišana telesna temperatura poskuša očistiti nečistoče iz organizma. Parna kopel predstavlja najučinkovitejši način, ki omogoči nastanek povišane telesne temperature v organizmu. Para čisti kožo in pomaga organizmu, da se ob določenem naporu samo očisti.

Toplota pospeši kemijske procese v telesu in na ta način pomaga organizmu, da se sprosti nabranih nečistoč in toksinov.

Pozitivni učinki pare se lahko kombinirajo s številnimi kozmetičnimi postopki in tretmaji pomlajevanja kože. 


AROMATERAPIJA

Čutila nosijo močna in skrita sporočila. Pomembna so tako za živalski svet kot tudi za ljudi. Vsa živa bitja imajo sposobnost, da naučijo svoja čutila prepoznavanja sprememb.

 

Aromaterapija spodbuja zdravje z uporabo 100% naravnih esencialnih olj pridobljenih iz rastlin. Ta olja imajo lastnosti, da ob vdihu popolnoma umirijo vsako vrsto napetosti saj s svojim vplivom na možgane nadzorujejo čustva. S preprostim pritiskom na gumb lahko sebi omogočite  popolno sprostitev čutov.


INFRARDEČA SAVNA

Sonce največji del svoje energije odda s pomočjo infrardečih žarkov, ki segrevajo zemljo, se od nje reflektirajo in tako vplivajo na segrevanje našega ozračja.

Infrardeči žarki so oblika radialne toplotne energije, ki se emitira skozi zrak. Le-ti nimajo nobene veze z ultravijolično svetlobo, katera lahko povzroči opekline in poškodbe kože. Infrardeča toplota je preprosto oblika energije, ki se zaradi svoje specifične valovne dolžine emitira direktno na predmet.

Omenjena infrardeča energija ima globino penetracije med 2 in 10 mm, kar omogoča segrevanje kože, maščobnega tkiva, mišic in tetiv. Infrardeča svetloba ima številne pozitivne učinke na človeški organizem. Zmanjšuje bolečine, toplota širi periferne krvne žile, pospešuje cirkulacijo in vodi kri do poškodovanih mišic s čemer vpliva na hitrejši proces celjenja.
Ravno tako odpravlja občutek hladnosti in togih sklepov.

Že desetletja se infrardeči žarki uporabljajo za terapijo zdravljenja mišic in sklepov, stimuliranje znojenja, kot tudi za detoksikacijo telesa. 

Naše telo reagira na povečano segrevanje organizma na naravni način ohladitve, in sicer z znojenjem. Pore na koži se razširijo in izločajo nečistoče in toksine. Koža ponovno dobi svež videz, sijaj, elastičnost…

-zmanjšanje stresa – prijetna infrardeča energija prodira v kožo, povzroči segrevanje telesa in s tem nastanek prijetnega  občutka sprostitve in osvoboditve stresa.

-stimulacija kardiovaskularnega sistema
-infrardeča savna izboljša oziroma pospešuje kardiovaskularni sistem. Srčni ritem je hitrejši, kar povzroči večji dotok krvi skozi krvne žile. Tako dobimo podoben rezultat kot pri kontinuirani fizični vadbi.

Infrardeča savna pomaga tudi v primerih kot so revmatoidni artritis, osteoartritis, mišični spazem, kronične bolečine v vratu in križu…

Zanimivo je vedeti, da naše telo ravno tako sprosti infrardečo energijo skozi kožo. Na tem je zasnovana prek 3000 let stara, kitajska tradicija zdravljenja kroničnih bolečin.


VICHY TUŠ


Predstavljajte si, da stojite na močnem deževju in občutite kako velike kapljice dežja padajo po vašem telesu. Občutek je edinstven, zelo energičen in prijeten.
 
Vichy Tuši so idealni za terapevtsko masažo z curki oziroma kapljicami vode, ki se za razliko od klasične hidromasaže ne izvaja v sami vodi.

NeoQi omogoča popolno vodno masažo  s pomočjo 16 različnih specialno dizajniranih tuš-glav, ki omogočajo reguliranje pritiska, načina razprševanja vode in smer oz. kot razprševanja.VIBROMASAŽA


Znanstveniki menijo, da so skrivnosti zdravljenja z vibracijami davno izgubljenih civilizacij kot so Atlantis, Mu in Lemuria preprečili operacijske posege in uporabo zdravil. Vibromasaža je cirkulatorna terapija.

Z izboljšanjem cirkulacije, se pospešuje:
- proces metabolizma
- funkcionalne in energijske sposobnosti kože
- mišična aktivnost
- izboljšano delovanje notranjih organov...


Vibracije izboljšajo in stimulirajo medcelično izmenjavo vitalnih hranljivih sestavin. Počutili se boste osveženi in vitalnejši.  


S pomočjo vibromasaže boste doživeli:
- trenutno relaksacijo in opustitev
- zmanjšanje stresa
- ...


Nastavitev vibracij je mogoče v razponu od nežne do globoke penetracije, od hitrih dolgih valov itd.

Kombinacije vseh omenjenih funkcij dajejo izjemen rezultat, ki se kaže kot sproščenost, odpravljanje vseh napetosti in težav.
V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije, postopek pa je izpeljan in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

  Oglejte si še ostalo Wellness opremo

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

 

 

SPA kapsule, NeoQi SPA kapsule.


Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...