SPA savna | vibracijska kapsula BodyGuard - rabljena | odprodaja zaloge

Zadnji kos

Brez davka: 1.631,15 € Z davkom: 1.990,00 €

SPA savna | vibracijska kapsula BodyGuard

 

Masažna vibracijska SPA kapsula s funkcijo savne je inovacija za namen relaksacije in preoblikovanja telesa.

Opis izdelka

SPA savna | vibracijska kapsula BodyGuard

 

Masažna vibracijska SPA kapsula s funkcijo savne je inovacija za namen relaksacije in preoblikovanja telesa. SPA kapsula bo poskrbela za shujševalni, anti-celulitni in relaksacijski učinek na telo.

S SPA kapsulo si lahko pričarate nepozabno doživetje. V SPA kapsuli lahko doživite vibracijsko masažo, učinek savne in anti-celulitni tretma ter vse skupaj izboljšate z dodatkom eteričnih olj in sproščujoče glasbe z vgrajenim radijem.

 

Sinergija med savno in vibracijsko masažo v SPA kapsuli lahko kombiniramo s prehransko dieto in tako dobimo odličen postopek izgubljanja kilogramov in celulita. Pri takem tretmaju v SPA kapsuli izboljšamo cirkulacijo v telesu, izgubo toksinov in mlečne kisline.

BodyGuard SPA kapsula izvaja termalno in vibracijsko masažo, ki deluje izvrstno na odvečne kilograme in lokalizirano maščobo. Poleg vseh zelo učinkovitih tretmajev si lahko nastavite še sproščujočo glasbeno terapijo in tudi aromaterapijo z eteričnimi olji.

 

BodyGuard SPA kapsula reaktivira metabolizem med svojim delovanjem in tako sproži hitrejše in močnejše procese kurjenja maščob.

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank