Space tunnel

Prijavite se na brezplačni webinar Hitro oblikovanje telesa z Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kakšni so rezultati >>

Space tunnel

Brez DDV: 0,00 € Z DDV: 0,00 €
Space tunnel
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis


Funkcije:

※Resonančna vibracija, ki jo ustvarja posebna sintetična glasba, prinaša v kombinaciji s svetlobo in električnim tokom mentalno razbremenitev kot tudi lepoto in telesno zdravje.

※V kabini za hujšanje je na voljo 12 pritrdilnih elektrod za prevajanje električnih impulzov.

※ Dodani so najnovejši tribarvni žarki (rumeni, zeleni in modri), ki pričarajo celo paleto optičnih telesnih učinkov, ki izboljšajo metabolizem, poskrbijo za raztezanje in preobrazbo kožnega tkiva ter vračajo koži čvrstost in elastičnost. Ti izdelki so pri zagotavljanju omenjenih rezultatov bolj napredni in uspešnejši.

※360-stopinjski, tridimenzionalni in v vse smeri naravnani sistem za obsevanje

Učinkovito razkrajanje maščobe s toplotno energijo svetlobnega valovanja, ki jo sinhronizirano porajata svetloba in električni tok.

※ Sposobnost hitrega razkrajanja maščobe. Učinek 15-minutnega obsevanja in fizioterapije sinhroniziranih impulzov je enak porabi 600 do 800 kalorij, ki se sicer doseže s 3-urnim tekom/gibanjem ali 6-urno parno savno.

※ Fizioterapija z električnimi impulzi lahko izboljša metabolizem maščobnih celic, aktivira razkrajanje fermentirane maščobe v maščobno kislino in trigliceride. Poleg tega pogosta izpostavljenost mikro električnemu toku spodbuja mišično gibanje, kar vodi k izgubi teže, boljšemu telesnemu razpoloženju, izločanju strupov in vzdrževanju lepote.

※ En tovrstni fizioterapevtski tretma lahko zmanjša obseg vašega pasu za 1 do 3 centimetre in prispeva k izgubi 2 do 9 kilogramov telesne teže.

Dimenzije(mm): 2350×1250×1570
Materijal: acryl
Priključna napetost: 220 V 50Hz
Barva:  srebrno siva
Priključna moč: 1680W
Neto teža: 120KG

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...