Specialna očala z LED osvetlitvijo in povečavo s štirimi različnimi lečami |VN-288|

Vikend brezplačne poštnine - ko vam vsa vaša naročila pošljemo brez poštnine :)
Akcija velja v soboto in nedeljo, 16.10. in 17.10.2021, za čisto vse izdelke na zalogi naročene preko spletne trgovine www.art-kozmetika.com.

Specialna očala z LED osvetlitvijo in povečavo s štirimi različnimi lečami |VN-288|

65,00 €

Brez DDV: 30,33 € Z DDV: 37,00 €

Set vsebuje: Očala z LED osvetlitvijo, nastavljiv trak za nošenje očal, 4 različne povečave (1.2x, 1.8x, 2.5x, 3.5x).


 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Prenosna LED povečevalna očala vam nudijo 4 različne povečave (1.2x, 1.8x, 2.5x, 3.5x). Povečave je enostavno zamenjati. Povečevalna LED očala se namestijo okoli glave, tako da imate hkrati udoben in fiksen oprijem. Dolžina nosilnega pasu za okoli glave je nastavljiva - približno 50 ~ 60 cm.

Osvetlitev nudita 2 LED žarnici, katerima lahko prilagodite kot in višino, zato bo željeni predel vedno odlično osvetljen. Očala so kompaktna in izjemno lahka in večurno delo bo sedaj pravi užitek.

Glavna uporaba prenosnih LED povečevalnih očal je predvsem za obraz, manikuro in tudi za branje, vendar jih zaradi svojih specifičnih lastnosti, dobrega oprijema, očem prijetne osvetlitve in izredno dobre povečave lahko uporabite pri katerem koli delu ali hobiju.

Za nemoteno delovanje lučke potrebujete AAA baterije.

Oznaka CE potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...