Komplet - Stella Vitacolor Lux Vitaplex Step 1 - 500ml | Stella Vitacolor Lux Vitaplex Step 2 - 500ml |

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 138,52 € Z davkom: 169,00 €

Blagovna znamka Stella Vitacolor Lux Vitaplex predstavlja popolnoma originalno lasno kozmetiko, s pomočjo katere lahko preprečite poškodovanje las med barvanjem. Opis izdelka

Vitaplex step 1 je popolnoma unikatni regenerativni protekcijski šampon za vaše lase, ki se veže na
keratin v vašem lasu in obnavlja las od znotraj. Izvrši se vrhunska globinska nega.

Vitaplex step 1 intenzivno zmanjšuje poškodbe vaših lasu med kemičnimi vplivi in jih hkrati ščiti pred temperaturnimi vplivi. Lasje so po barvanju, beljenju ali po obnovitvenem tretmaju močni, sijoči in izjemno mehkiPo opravljenem barvanju se na laseh naredi še 2. korak z prezervativnim balzamom Vitaplex step 2, ki lase še naprej ohrani močne, okrepljene in popolne. Skupaj ustvarjata neverjetno dobro zdravilno kombinacijo za vaše lase.

Bolj imate poškodovane, suhe in preprarirane lase, hitreje bodo opazne spremembe hitrega globinskega delovanja protekcijskega šampona in balzama Vitaplex step 1 in 2. Vitaplex set združi polomljene vezi v vašem lasu in omogoči takojšen rezultat. Sestavine aktivno prodrejo v lasno vlakno in takoj začnejo regenerirati in obnavljati keratinske vezi.

Pri barvanju uporabimo regenerativni šampon Vitaplex step 1, ki med samim postopkom lase zaščiti in jih takoj začne obnavljati, tako da so že med samim barvanjem mehki in ubogljivi. Po končanem nanosu dodamo še Vitaplex step 2, ki zaščiti pravkar pobarvane lase in jih ohranja dlje časa lepe.

Beljenje je definitivno največji strah vseh, ki jih skrbi za zdravje svojih las. Lase si lahko hitro polomite in izgledajo kakor suha slama. Frizerji, ki se spoznajo na belila in strukture las, se temu lahko izgonejo, pa vendar tudi njih lahko preseneti kakšna neznana sestavina. Tudi pri barvanju se lasje poškodujejo, sicer je poškodb manj in niso tako opazne, vendar se tudi temu z lahkoto izgonemo. Pri Vitaplex setu pa se vam poškodb ni treba bati.

Lahko preidete iz popolne črnolaske v popolno blondinko in to brez skrbi, da bi se vam lasje izsušili ali izgledali kakorkoli manj zdravi, sijoči in gladki. Skrivnost se skriva v tem, da se sestavine vkomponirajo v las in nadomestijo vse sestavine, ki bi jih belilo razbilo ter še dodajo svoje.


Vitaplex step 1 in Vitaplex step 2 komplet je brez silikonov, olj, sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.

Vitaplex set je na voljo po ugodni ceni 169 eur.

Mnenja strank