Super energijska resonančna enota SLIM

Super energijska resonančna enota SLIM

Brez DDV: 0,00 € Z DDV: 0,00 €
Super energijska resonančna enota SLIM
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis
Super energijska resonančna enota  SLIM je oprema za večnamensko nego obraza in telesa. Z infrardečimi žarki, ki prodrejo globoko v kožo, ter dodanimi funkcijami, kot so HF obdelava akupunkturnih točk, elektrodni paket in nadzvočno valovanje, lahko pospeši kurjenje maščob, kar omogoči čiščenje, hujšanje in odstranjevanje gub.

Funkcije

Dolgi infrardeči žarki

※ Dolgi infrardeči žarki se uporabljajo za pospeševanje kurjenja maščobe, krvnega obtoka in metabolizma, odpravljanje bolečin in utrujenosti, gretje površine kože in ogrevanje notranjih plasti kože.
Hladno uvajanje: (za obraz in telo) specializirani izdelki za nego obraza/telesa se uvajajo s pomočjo po meri narejene sonde.

Ultrazvočno valovanje

Nizko- in visokociklično valovanje prodre v podkožno tkivo, kjer razkraja maščobo v celicah, zmanjšuje prostornino maščobnih celic, skrajšuje razdaljo med celicami, pospešuje krvni obtok in limfni povratni tok ter izboljšuje absorbcijsko sposobnost kože.

Elektrodni paket

Elektrodni paket

Ob kombiniranju spoznanj tradicionalne kitajske medicine na področju glavnih in stranskih kanalov ter izsledkov zahodne medicine lahko elektrodni paket, prilagojen za predel trebuha, pospeši peristaltiko trebuha in črevesja, uravnovesi qi in kri, očisti glacne in stranske kanale, hkrati pa stimulira pasivno gibanje mišic.

Obdelava akupunkturnih točk

Pri različnih tretmajih se za doseganje različnih zdravilnih učinkov obdeluje različne akupunkturne točke. Za izvajanje te funkcije je na voljo deset vrst prednastavljenih računalniških programov.

Priporočeni tretmaji

Hujšanje obraza, hujšanje telesa, povečevanje prsi, povečevanje zadnjice, izboljševanje videza obraza, čiščenje in pomlajevanje kože, odstranjevanje mozoljev in gub, poliranje z medom itd.

Dimenzije(mm): 1250×1380×2060
Materijal: acryl
Priključna napetost: 220 V 50Hz
Barva:  srebrno siva
Priključna moč: 1760W
Neto teža: 180KG
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...