Tiskalnik za nohte - nail printer ProDigiNails

Preveri dobavljivost

Redna cena: 1.390,00 €

Akcijska cena: Brez davka: 901,64 € Z davkom: 1.100,00 €

TIskalnik za nohte (nail printer - artpro nail) ProDigiNails je najnaprednejši tiskalnik za nohte na tržišču. Nail art z njim postaja preteklost, saj so nohti okrašeni kvalitetno, hitro in unikatno. Vsak noht ima lahko svoj motiv, nanj Vam lahko nariše tudi vašo fotografijo, fotografijo vašega otroka, ljubljene osebe ali pa enostavno priljubljen vzorec iz obleke.
ArtPro nail tikslanik za nohte je profesionalna naprava namenje at uporabi v salonih za poslikavo nohtov, lahko pa ga seveda uporabite tudi doma. Tiskalnik za nohte je idealna rešitev za hitro in neverjetno umetniško poslikavo nohtov. 

Opis izdelka

Tiskalnik za nohte ProDigiNails je najnaprednejši tiskalnik za nohte na tržišču.
Za svoje delovanje ne potrebuje dodatnega računalnika, saj ima vse, kar potrebuje za delovanje že vgrajeno. Tisk na nohte izvaja popolnoma samostojno.

Sestavljen je iz zaslona na dotik, preko katerega ga upravljamo, ohišja, notranjih elementov in USB kamere ter gumbov za upravljanje.

V samem tiskalniku za nohte je prednastavljenih preko 5000 različnih motivov in vzorcev, ki jih lahko natisnete na svoje nohte. Vsak noht je lahko drugačen. To je enostavno več kot nail art :).

USB kamera omogoča, da natisnete na noht svoj obraz, svojega otroka, najljubši vzorec iz obleke, sliko ali karkoli drugega, po želji vaših strank. Izbrani motiv tiskanlik za nohte sam fotografira in ga natisne na nohte.

 

Možnosti poslikave nohtov je zares ogromno, slike so čiste, jasne, izgled je fenomenalen.

 

Naj bodo Vaše stranke nekaj več, ponudite jim poslikavo nohtov s tiskalnikom za nohte (nail printer)  ProDigiNails.

 

V kolikor tiskalnika za nohte ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.
Poleg tiskalnika za nohte ProDigiNails, lahko pri nas dobite vso opremo za frizerske in kozmetične salone.

Oglejte si še mizo za manikuro s sesalcem Fox WK-M001

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Mnenja strank