Ultrazvok Fox F-312A

335,00 € 274,59 €
Na zalogi

Dimenzije: 37 x 27,5 x 14cm.

Delovna moč: 0-3W.

Nastavitev delovanja: 15min. 

Skupna moč: 20W.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.40 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Ultrazvok je naprava, s katero izvajamo ultrazvočne terapije za različne indikacije in ima v kozmetiki posebno veljavo saj velja za preizkušeno in učinkovito metodo.

Preko ultrazvočne sonde se ultrazvočno valovanje s frekvenco 1MHz prenese dovolj globoko v kožo, da sproži številne pozitivne učinke na samo tkivo. Tako se pospeši lokalna mikrocirkulacija krvi in limfe, pospeši se proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken. Poleg omenjenih učinkov ultrazvočno valovanje vpliva tudi na živčne končiče saj zmanjša morebitno prisotnost bolečine, ki je nastala zaradi različnih vzrokov.

Ob sočasnem nanosu aktivnih kozmetičnih učinkovin in uporabe ultrazvoka pa dosežemo tudi večjo penetracijo učinkovin in izboljšan učinek samega kozmetičnega izdelka.

Terapija z ultrazvokom se je izkazala tudi kot uspešna metoda pri zmanjševanju celulita.

Terapija z uporabo ultrazvočne naprave tako velja za nepogrešljivo metodo pri postopku kozmetične nege obraza ali telesa.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top