Vakum & razpršilec Fox F-316A

360,00 € 295,08 €
Na zalogi

Dimenzije: 37 x 27,5 x 14cm.

Tlak - pritisk: 0 ~ -0,07 MPa.

Nastavitev delovanja: 15min.

Skupna moč: 120W.  

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.25 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Naprava 2v1 omogoča uporabo funkcije vakuuma in razpršilca.

 

Vakuum je vsestranska naprava, ki s pomočjo nastalega podtlaka privede do raztega kože in s tem omogoča tkivu večji dotok hranilnih snovi in kisika, pospeši se mikrocirkulacija, izboljša se eliminacija odpadnih produktov, pospeši se regeneracija celic, koža pa je po uporabi vakuuma bolj napeta, gladka, dobro prekrvavljena in rožnate barve. Po nekaj tretmajih se zmanjša tudi videz gubic in izboljša izgled kože.

 

Razpršilec v kozmetiki imenujemo napravo, ki vsebuje posodico v katero nalijemo primerno raztopino (kot je npr. tonik, rožna ali mineralna vodica), ki se preko razpršilnika razprši po želenem tretiranem predelu. Fine majhne vodne kapljice dajejo izredno prijeten občutek na koži stranke, omogočajo relaksacijo, navlažitev kože, blago stimulirajo mikrocirkulacijo, poleg tega pa vam pri postopku kozmetične nege prihrani na času, saj vam ni potrebno nanašati tonika ali ostalih raztopin na vato.  

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top