Multifunkcionalna vakuumska naprava za telo 8631B - odprodaja

Multifunkcionalna vakuumska naprava za telo 8631B - odprodaja

1.590,00 €

Brez DDV: 618,85 € Z DDV: 755,00 €

Multifunkcionalna vakuumska naprava 8631B


Multifunkcionalna vakuumska naprava 8631B je odlična naprava za izvedbo terapij na vseh področjih telesa.


Vsebuje  različne velikosti in oblike  nastavkov za specialno uporabo z  namenom povečanja, učvrstitve in liftinga prsi ter odpravo celulita, pospešitev limfne drenaže, izboljšanje učvrstitve kože,  pospešitev mikrocirkulacije in odpravo gubic. 


 

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 19.04 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

 Multifunkcionalna vakuumska naprava 8631B

Vakumska terapija s pomočjo vakumskih nastavkov ima v kitajski medicini dolgo zgodovino. S pomočjo vakumskih nastavkov se v notranjosti nastavka ustvari negativni tlak in ob postavitvi na določeno izbrano področje ustvari sukcijo kože kar stimulira krvno cirkulacijo pod kožo, izboljša prehranjenost kože, fiziološko funkcijo kože, ugodno vpliva na žleze lojnice in znojnice, izboljša prekrvavitev sklepov, mišic in živcev.

Naprava je res multifunkcionalna saj se zaradi različnih velikosti in oblike vakumskih nastavkov lahko uporablja na vseh področjih telesa. Še posebej je prilagojena za terapijo povečanja in učvrstitve prsi saj vsebuje 3 pare različnih velikosti nastavkov, tako da se popolnoma prilegajo naravni obliki prsi.

 

Terapija povečanja in učvrstitve prsi

Posebej oblikovana vakuumska črpalka lahko hitro poveča velikost in obliko prsi brez poškodbe ali zdravstvenih tveganj za razliko od kirurških postopkov. Omogoča dosego lepe in naravne oblike  prsi z uporabo naravnih fizioloških postopkov.

Z ritmično masažo in vakuumskim vlekom  se maščoba v prsih reorganizira kar posledično poveča in popravi obliko prsi.

Zaradi dobre cirkulacije, maščobno tkivo v prsih absorbira več hranilnih snovi, poveča se stopnja krvne cirkulacije in cirkulacija limfnega sistema kar poveča prehranjenost tkiva s kisikom, vse to pa vodi k nastanku večjih in dvignjenih prsi.

 

Naprava je primerna za ženske, ki imajo podedovane majhne in nesimetrične prsi, povešene in atrofirane prsi po nosečnosti in dojenju ter čvrste prsi po opravljeni operaciji.

 

Terapija za odpravo celulita, pospešitev limfne drenaže in učvrstitve kože

Zaradi različnih vakuumskih nastavkov je naprava uporabna tudi za odpravo maščob, zmanjšanje obsega, odpravo celulita, izboljšanje izgleda kože, povečanje napetosti in čvrstosti kože ter pospešitev limfne drenaže in s tem odplavljanje zastalih tekočin in odpadlih snovi iz organizma.

Enkrat tedenska izvedba limfne drenaže pomaga globinsko očistiti kožo, regenerira vse tkivne celice, zmanjša gubice, odstrani podočnjake, zmanjša staranje kože, spodbuja limfni obtok, odpravi otekline, izboljša presnovo, preprečuje in zmanjša okužbe kože, pripomore k zmanjšanju telesne teže in obsegu.

 

Mere: 96.8x59.4x47.8cm

Teža: 13.8 Kg

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 Za rabljene izdelke ni garancije.
Rabljene izdelke si je možno ogledati v živo pred nakupom - prevzemom, vračilo ni možno.
Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...