Veliki vroči kamni Hot stone | 8 kos

Popularno črno milo smo znižali za kar -50% >>

Zaradi krajšega roka uporabe smo izdelku znižali ceno. Rok uporabe je najmanj do konca meseca januarja 2021.

Mastna, občutljiva in aknasta koža - adijo!

Veliki vroči kamni Hot stone | 8 kos

Brez DDV: 35,16 € Z DDV: 42,90 €
4 veliki kamni Hot stone pravilne oblike za terapijo z vročimi kamni.
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Vroči kamni Veliki HOT Stone so po svoji energiji znani že od pradavnine.

Vroči kamni Veliki HOT Stone s svojo toploto prodirajo v kožo in stimulirajo mišice, ki postanejo mehke in prožne. Vroči kamni spodbujajo limfni pretok in tako stimulirajo moč samozdravljenja telesa. Rezultat uporabe vročih kamnov je fizično in psihično ravnotežje, ki ga občutimo kot dobro počutje.

Vroči kamni sestojijo iz bazalta - bazične magmatske kamnine, ki jo najdemo v osrčju zemlje. Bazalt je bogato obdarjen z zemeljskim magnetizmom, zato intenzivno ohranja toplotno energijo. Vroči kamni Veliki HOT Stone so dodatno prepojeni z eteričnimi olji, ki močno pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice, oddana toplota pa iz telesa izloča odpadne snovi.

Masaža z vročimi kamni se prične z gretjem vročih kamnov, ki jih položimo v toplo vodo, električni grelec pa jih nato segreje do približno 60°C. Cilj masaže z vročimi kamni je ponuditi terapevtsko, mišično relaksacijo z izkoriščanjem toplote vročih kamnov.

Vroči kamni Veliki HOT Stone niso lagodni le za stranko vendar tudi za terapevte. Oddana toplota blagodejno vpliva na terapevtove roke in omogoča bolj efektivno in daljšo masažo z manjšo porabo fizične energije. Masažni kamni so vse splošno koristni, saj razstrupljajo, uravnavajo, poživljajo in vitalno vplivajo na energijske centre v telesu.

Vroči kamni HOT Stone 8 vključuje 8 ročno poliranih, brušenih in pravilno oblikovanih kamnov. Pravilna oblika vročih kamnov brez neprijetnih grbinic ali robov zagotavlja optimalno prilagajanje posameznim delom telesa.

Za dodatne informacije nas pokličite na gsm: 051/883-444 ali tel: 059/047-151. Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Oglejte se še ostale prenosne masažne mize in klasične masažne mize. Če potrebujete delovni stol za kozmetičarko si jih lahko ogledate v rubriki delovni stoli.

 

 

Grelec za vroče kamne, vroči kamni, vročih kamnov, hot stones, hot stone

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...