Vosek v posodi - NATUR - 400ml

Več kot 5 kosov na zalogi

Brez davka: 4,84 € Z davkom: 5,90 €

Vosek v posodi - NATUR - 400ml

 

- vsebnost medu omogoča koži vlago in mehkobo

- njegova značilnost je gladek, tanek in enakomeren nanos

- uporaba s pomočjo depilacijskih trakov


Šifra: 02060804501101003Opis izdelka

Vosek v posodi - NATUR - 400ml


Vosek v posodi - NATUR - 400ml  je primeren za vse tipe kože, še posebej za občutljive dele, saj je izredno nežen, lepo mazljiv in ne poškoduje kože. 

Vosek v posodi - NATUR - 400ml predstavlja mešanico voska in sladkorja medu, kar omogoča vosku izjemno gladek in tanek nanos. Med povrne koži vlago in mehkobo, zmanjša razdraženost kože, zato je primeren tudi za zelo občutljivo kožo. 


Značilnosti visoko, kvalitetnega depilacijskega voska v posodi, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

Depilacijski vosek v posodi, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. K kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.


Vosek v posodi - NATUR - 400ml je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

 

Navodila  za uporabo:

Postavite posodo z voskom v grelec voska. Stopite vosek  in ga vzdržujte pri konstantni temperaturi 60°C. S pomočjo spatule zajemite vosek, malo počakajte, da se ohladi, nato pa ga enakomerno in v tankem sloju nanesite na področje, ki ga želite depilirati  v smeri rasti dlak. Vzemite depilacijski trak in ga prilepite na vosek. S pomočjo prstov rok pogladite po depilacijskem  traku, da se le-ta popolnoma pritrdi na vosek. Depilacijski trak odstranite s hitrim in močnim potegom v nasprotni smeri dlak. Depilacijski trak lahko uporabite večkrat.


Za odstranitev ostankov voska priporočamo uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka, kozmetike Lady Stella. Za pomiritev, hladilni občutek ter vlaženje in negovanje kože pa priporočamo še nanos  hladilnega balzama s šipkom, dodatkom alantoina, vitaminom  C in poprovo meto kozmetike Lady Stella. 

 

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Slike so lahko simbolične, lastnosti in cene izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. 

 

Sestavine (INCI): 

vosek v posodi natur


Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szonyi ut 41.

 

Depilacija. Depilacijski vosek. Roll on vosek. Vosek v patronu. 

Mnenja strank