BERRYWELL® barva za trepalnice in obrvi 15ml - črna | št. 1

Prijavite se na brezplačni webinar Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kako dobri so rezultati >>
Vidimo se v torek, 14.2.2023, ob 9.00 uri.

BERRYWELL® barva za trepalnice in obrvi 15ml - črna | št. 1

Brez DDV: 6,07 € Z DDV: 7,40 €

BERRYWELL® barve za trepalnice in obrvi se uporabljajo za poudarjanje naravnega videza  oči,  volumna in dolžine trepalnic. Barva trepalnic daje očem večjo vitalnost.


 So enostavne za uporabo – imajo kratek čas delovanja – držijo vse do 6 tednov. 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

BERRYWELL® barva za trepalnice in obrvi 15ml - črna | št. 1.

BERRYWELL® augenblick barve za trepalnice in obrvi iz Nemčije, se zavzemajo za dosego izraznosti oči in nepozabnega pogleda!  S pomočjo BERRYWELL® barv za trepalnice in obrvi poudarite naravni videz vaših oči, volumen in dolžino trepalnic. Dolgo obstojna in intenzivna barva daje vašim očem živahnost. Barva za trepalnice in obrvi BERRYWELL® augenblick je potrjeno združljiva s kožo. Izključno za uporabo v salonih.  


Na voljo so različne palete barv za trepalnice in obrvi:

Črna | št. 1,
Modro - črna | št. 2,
Modra | št. 2.2, 
Naravno rjava | št. 3,
Svetlo rjava | št. 3.1,
Grafitna | št. 4,
Kostanjeva | št. 5.1.


Pakiranje: 15ml.


OPOZORILO:
Barve za obrvi in trepalnice lahko povzročijo hude alergijske reakcije. Nosite zaščitne rokavice. V primeru stika z očmi, nemudoma sperite oči.  Prosimo preberite in bodite pozorni na naslednja opozorila: Ta izdelek ni primeren za osebe mlajše od 16 let. Začasne tetovaže iz črne kane lahko povečajo tveganje za nastanek alergijskih reakcij.  Ne barvajte vaših trepalnic ali obrvi, če: - imate izpuščaj na obrazu ali je vaša koža zelo občutljiva, razdražjiva  ali poškodovana  –  ste že kdaj imeli reakcijo na barvanje las, obrvi ali trepalnic  –  vam je začasna tetovaža iz črne kane že kdaj povzročila reakcijo. Želimo vam veliko zabave in veselja z vašim novim, sijočim videzom!

Priprava in uporaba:

1)      Pred nanosom barve za trepalnice in obrvi temeljito očistite trepalnice in obrvi tako, da bodo brez vidnih ostankov olja.

2)      Zaščitete kožo pod očmi in na predelu zgornjih ličnic z zaščitno kremo. Tako boste zaščitili kožo in preprečili njeno obarvanje.

3)      Spodnjo stran zaščitnega papirčka namažite z zaščitno kremo in ga natančno položite od notranjega roba očesa, tik pod spodnjimi trepalnicami in vse do zunanjega roba očesa. Zaščitni papirček mora biti dobro in natančno nameščen blizu spodnjega roba trepalnic in brez vidnih gub.

4)      Prosite stranko naj zapre oči. Oči pa morajo ostati zaprte tudi skozi celotni postopek barvanja!

5)      Zmešajte BERRYWELL® barvo za trepalnice v razmerju 1:1 (uporabite trak barve v dolžini približno 2 cm in 10 kaplic razvijalca) z BERRYWELL® razvijalcem v BERRYWELL® stekleni skodelici. Mešajte barvno mešanico s pomočjo plastične palčke tako dolgo, dokler ne dobite kremaste teksture. Mešanica barve mora biti pripravljena tik pred uporabo.

6)      S pomočjo plastične palčke natančno nanesite barvo na trepalnice vse dokler trepalnice niso popolnoma in enakomerno prekrite z barvo.  

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 Sestavine (INCI): 

berrywell 1 schwarz

Odgovorna oseba: TITANIA® Fabrik GmbH, 42489 Wülfrath, Germany
www.berrywell.de.

Barva za trepalnice in obrvi. Barvanje trepalnic in obrvi.  

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...