O nas

O podjetju

ART-KOZMETIKA je prodajna znamka podjetja ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, SI-8210 Trebnje. ART-PE je prodajna znamka od leta 2003. Predstavljamo največjega in hkrati najugodnejšega ponudnika kozmetične in frizerske opreme v Sloveniji. V lasti imamo nekaj lastnih blagovnih znamk, ukvarjamo se tudi neposredno s storitveno dejavnostjo v frizerskih in kozmetični salonih, kjer imamo tri lastne. Naše kvalitetno delo so prepoznala mnoga tuja podjetja, ki so se nam ponudila za sodelovanje. Slovenija je majhen trg, zaradi česar smo marsikatero sodelovanje morali zavrniti.

vozila

Zavedamo se, da so znanje, kvaliteta in strokovnost najpomembnejši dejavniki za kvaliteten, dolgoročen posel. Zaradi tega zaposlujemo frizerje, kozmetične tehnike, diplomirane kozmetičarke in druge strokovnjake, s katerimi skupaj sestavimo mozaik najkvalitetnejše storitve.

 Tisto kar nas dela boljše od konkurence je, da zagotavljamo najboljše cene za najvišjo kvaliteto, da imamo lasten servis, ki zagotavlja hitre storitve in lasten vozni park za izvajanje dostav in predstavitev.Naše blagovne znamke in prodajni program:

eliteiplrf
Naša specialnost so visokokvalitetne IPL+RF eLite naprave (www.eliteiplrf.com), ki zagotavljajo vrhunske rezultate pri vseh tretmajih, ki se z njimi izvajajo. Predstavljene so na ločeni spletni strani www.eliteiplrf.com.
 
weelko 
V Sloveniji smo tudi generalni zastopnik za izdelke španskega podjetja Weelko, ki je eden največjih dobaviteljev kozmetične opreme v Evropi. Zagotavljajo odlično kvaliteto, mi pa vam zagotavljamo dobavo iz lastne naše zaloge ali pa dobavo v roku cca. tedna dni iz skladišča v Španiji.
 
Sladkorna pasta Cleopatra je tudi izdelek, ki ga v Sloveniji zastopa naše podjetje. Gre za izključno naravne produkte, ki so najvišje kvalitete, kar dokazujejo mnogi certifikati, priznanja in ne nazadnje zadovoljni kupci. Sladkorna pasta Cleopatra je zanesljivo najbolj prodajana sladkorna pasta v Sloveniji, saj jo stranke enostavno želijo.
 
Kozmetika Lady Stella je visokokakovostna kozmetika izdelana iz najboljših evropskih sestavin. Gre za Madžarsko podjetje iz Budimpešte z več kot 60 letno tradicijo. Kozmetika Stella zagotavlja kvaliteto učinkovin, privlačno embalažo, odlične cene ter super rezultate.
 
cleopatra
Lasna kozmetika Lady STELLA VITALINE zagotavlja vso potrebno visokokakovostno nego za vse tipe las.

 
cleopatra
Nova generacija profesionalnih kremnih barv za lase Stella VitaCOLOR LUX. Vrhunska kvaliteta, sodoben razvoj, nizka vsebnost amonijaka (manj kot 1%), 100ml, mešalno razmerje 1:2, svetljenje 1:3. Popolna prekrivnost sivih las, sijoči in zdravi lasje za zares ugodno ceno.
 
cleopatra
Navdihnjeni po originalu - boljši od originala!
Točeni parfumi Flert so 20ml parfumi, ki so na voljo v več kot 240 različnih vonjih, navdihnjenih po najbolj priznanih, prestižnih znamkah.
 
 
Glam Lashes
Glam Lashes je profesionalno ime v industriji podaljševanja trepalnic, ki ponuja najboljše materiale in še vedno poskrbi za najlepši izgled trepalnic. Na voljo imamo vse za podaljševanje trepalnic. Lepila za trepalnice z roza pokrovčkom se sušijo 4 sekunde (priporočamo jim začetnikom, da lahko vmes trepalnico še popravijo), z zelenim in oranžnim pokrovčkom se sušijo 2 sekundi, lepila z vijoličnim pokrovčkom pa 1 sekundo.
 

 

Sprehodite se po našem prodajno-razstavnem salonu

 

Glam Lashes
 

Podatki podjetja:

ART-PE d.o.o.
Temeniška pot 6
SI-8210 Trebnje

ID za DDV: SI48989983

Tel.: 00 386 (0)59 047 151
Gsm: 00 386 (0)51 883 444
Servis: 00 386 (0)51 228 910
E-mail: prodaja@art-kozmetika.com

TRR: SI56 1010 0005 3235 341 (Banka Intesa Sanpaolo)
SWIFT: BAKOSI2X

Razstavno prodajno skladišče frizerske in kozmetične opreme ter naprav:

Temeniška pot 6
8210 Trebnje

Odpiralni čas: po dogovoru oz. od 8.00-16.00 

Razstavno-prodajni salon ART-PE

Tukaj si lahko ogledate vse artikle na zalogi. Ogledali si boste lahko vse kozmetične mize, delovne stole, vozičke, lupe, vapozone, frizerske stole, frizerske umivalnike, sladkorno pasto Cleopatra, potrošni material, Lady Stella kozmetiko, sredstva za čiščenje, razkuževanje in sterilizacijo, masažne prenosne mize, kozmetične naprave, kot so kavitacija, kozmetični stolp, IPL laser, parfume Flert, vse za depilacijo, vse to in še več!

Delovno razstavni salon:


Hiša lepote ART-PE
8000 Novo mesto

Odpiralni čas: po dogovoruTukaj si lahko ogledate najboljše naprave iz našega programa, kot so ShapeART, kavitacija, LipoLaser ArtPro-14, limfna drenaža DL-1200pro, Beauty Expert, eBeauty DBT-11, diodni laser M808 ART-PE…

Lokacija poslovalnice:

GDPR / Varstvo osebnih podatkov

Loading...