O podjetju

Naša vizija

»Biti vaša najboljša izbira, ko se odločate za nakup kvalitetne frizerske in kozmetične opreme.«

Naše vrednote

»Pri nas vrednost niso le zapisane besede, ampak so del našega delovanja«

  1. Odgovornost
  2. Povezanost
  3. Strast

ART-KOZMETIKA je prodajna znamka podjetja ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, SI-8210 Trebnje. ART-PE je prodajna znamka od leta 2003. Predstavljamo največjega in hkrati najugodnejšega ponudnika kozmetične in frizerske opreme v Sloveniji in na Hrvaškem.

V lasti imamo nekaj lastnih blagovnih znamk, ukvarjamo se tudi neposredno s storitveno dejavnostjo v frizerskih in kozmetični salonih, kjer imamo tri lastne. Naše kvalitetno delo so prepoznala mnoga tuja podjetja, ki so se nam ponudila za sodelovanje. Slovenija je majhen trg, zaradi česar smo marsikatero sodelovanje morali zavrniti.

Zavedamo se, da so znanje, kvaliteta in strokovnost najpomembnejši dejavniki za kvaliteten, dolgoročen posel. Zaradi tega zaposlujemo frizerje, kozmetične tehnike, diplomirane kozmetičarke in druge strokovnjake, s katerimi skupaj sestavimo mozaik najkvalitetnejše storitve.

Tisto kar nas dela boljše od konkurence je, da zagotavljamo najboljše cene za najvišjo kvaliteto, da imamo lasten servis, ki zagotavlja hitre storitve in lasten vozni park za izvajanje dostav in predstavitev.

 
art-pe
art-pe
art-pe vozila
art-pe vozila
 

Naše blagovne znamke in prodajni program:

eliteiplrf

Naša specialnost so visokokvalitetne IPL+RF eLite naprave (www.eliteiplrf.com), ki zagotavljajo vrhunske rezultate pri vseh tretmajih, ki se z njimi izvajajo. Predstavljene so na ločeni spletni strani www.eliteiplrf.com.

weelko

V Sloveniji smo tudi generalni zastopnik za izdelke španskega podjetja Weelko, ki je eden največjih dobaviteljev kozmetične opreme v Evropi. Zagotavljajo odlično kvaliteto, mi pa vam zagotavljamo dobavo iz lastne naše zaloge ali pa dobavo v roku cca. tedna dni iz skladišča v Španiji.

cleopatra

Sladkorna pasta Cleopatra je tudi izdelek, ki ga v Sloveniji zastopa naše podjetje. Gre za izključno naravne produkte, ki so najvišje kvalitete, kar dokazujejo mnogi certifikati, priznanja in ne nazadnje zadovoljni kupci. Sladkorna pasta Cleopatra je zanesljivo najbolj prodajana sladkorna pasta v Sloveniji, saj jo stranke enostavno želijo.

ladystella

Kozmetika Lady Stella je visokokakovostna kozmetika izdelana iz najboljših evropskih sestavin. Gre za Madžarsko podjetje iz Budimpešte z več kot 60 letno tradicijo. Kozmetika Stella zagotavlja kvaliteto učinkovin, privlačno embalažo, odlične cene ter super rezultate.

vitaline

Lasna kozmetika Lady STELLA VITALINE zagotavlja vso potrebno visokokakovostno nego za vse tipe las.

vitacolor lux

Nova generacija profesionalnih kremnih barv za lase Stella VitaCOLOR LUX. Vrhunska kvaliteta, sodoben razvoj, nizka vsebnost amonijaka (manj kot 1%), 100ml, mešalno razmerje 1:2, svetljenje 1:3. Popolna prekrivnost sivih las, sijoči in zdravi lasje za zares ugodno ceno.

flert

Navdihnjeni po originalu - boljši od originala!
Točeni parfumi Flert so 20ml parfumi, ki so na voljo v več kot 240 različnih vonjih, navdihnjenih po najbolj priznanih, prestižnih znamkah.

Glam Lashes

Glam Lashes je profesionalno ime v industriji podaljševanja trepalnic, ki ponuja najboljše materiale in še vedno poskrbi za najlepši izgled trepalnic. Na voljo imamo vse za podaljševanje trepalnic. Lepila za trepalnice z roza pokrovčkom se sušijo 4 sekunde (priporočamo jim začetnikom, da lahko vmes trepalnico še popravijo), z zelenim in oranžnim pokrovčkom se sušijo 2 sekundi, lepila z vijoličnim pokrovčkom pa 1 sekundo.

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je nova PRODAJNA USPEŠNICA, ki nudi vrhunsko profesionalno metodo za oblikovanje postave, odpravo celulita in izboljšanje videza kože. Rezultat se pokaže vedno in takoj.

Mesmerie kozmetika

Mesmerie je vrhunska kozmetika za nego kože, obraza in telesa. Izdelki za hujšanje, proti gubam in staranju, vlažilne kreme, toniki za obraz, masažna olja ipd.

Ceriotti frizerska oprema

Ceriotti nudi široko ponudbo frizerske opreme priznane Italjanske znamke Ceriotti. V celoti zasnovano in izdelano v Italiji - kot nalašč za salone, ki iščejo eleganten in razkošen slog.

Soleni kozmetična oprema

Soleni je priznana Nemška blagovna znamka – sinonim za dovršeno kozmetično opremo.

BEAUTYtim

BEAUTYtim ponuja raznovrsten potrošni material za vaš salon. Cenovno dostopno in visoka kvaliteta.

Logyks

Logyks, ustvarjen leta 2007, je bil navdihnjen z opažanjem, da frizerji pri svojem delu potrebujejo praktičnost. Logyks ustvarja izdelke z brezčasnim dizajnom in največjo zanesljivostjo po konkurenčni ceni.

 

Podatki podjetja:

Naslov podjetja:

ART-PE d.o.o.
Temeniška pot 6
SI-8210 Trebnje

ID za DDV: SI48989983

Številka računa: SI56 1010 0005 3235 341 (Banka Intesa Sanpaolo)
BIC banke: BAKOSI2X

Telefon in e-pošta:

Tel.: 00 386 (0)59 047 151
Gsm: 00 386 (0)51 883 444
Servis: 00 386 (0)51 228 910
E-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Delovni čas:
Ponedeljek: 08:00 - 16:00
Torek: 08:00 - 16:00
Sreda: 08:00 - 16:00
Četrtek: 08:00 - 16:00
Petek: 08:00 - 16:00
Sobota, nedelja in prazniki: Zaprto
Razstavno prodajno skladišče frizerske in kozmetične opreme ter naprav:

ART-PE
Temeniška pot 6
8210 Trebnje

Odpiralni čas: po dogovoru oz. od 8.00 - 16.00

Pri nas si lahko ogledate vse artikle, ki jih imamo na zalogi.

Ogledate si lahko kozmetične mize, delovne stole, vozičke, lupe, vapozone, frizerske stole, frizerske umivalnike, sladkorno pasto Cleopatra, potrošni material, Lady Stella kozmetiko, sredstva za čiščenje, razkuževanje in sterilizacijo, masažne prenosne mize, kozmetične naprave za oblikovanje in nego telesa, kot so kavitacija, kozmetični stolp, IPL laser, najmodernejše naprave za oblikovanje telesa, kakovostne parfume Flert, vse za depilacijo, vse to in še več!

Vljudno vabljeni!

 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 

Lokacija podjetja:

 

Sprehodite se po našem prodajno razstavnem salonu:

 
Logotipi ART KOZMETIKA:

Logotip ART KOZMETIKA - prenesi pdf

Logotip ART-PE since 2001 - prenesi pdf

 
To Top