DOBAVA

Veseli smo Vašega obiska pri nas na spletu. Izdelek lahko naročite preko spletne strani, veseli pa bomo tudi vašega klica ali elektronskega sporočila.

Pogovorili se bomo o zalogi, ogledu blaga ali preizkusu, dobavi ter načinu plačila. Imamo razstavno-skladiščni prostor v Trebnjem (Temeniška pot 6) ter razstavno delovni prostor v Novem mestu. Seveda ni vsega na zalogi, marsikaj pa je, tako, da se lahko pred nakupom prepričate o kvaliteti.

Zaloge, ki so objavljene je potrebno pred nakupom še telefonsko preveriti,saj lahko pride do odstopanj v sistemu.


Ponudba izdelkov

Ponudba ART-KOZMETIKA se redno ažurira glede na zalogo. Stran ažurno spremlja tudi širitev ponudbe in morebitno možnost nakupa s popustom. Vedno pa dopuščamo možnost napak v sistemu, zaradi tega za 100% preverbo podatkov pokličite ali pišite email.


Najem opreme

Za pravne osebe, ki poslujejo vsaj eno leto, je možen poslovni najem od 1 - 5 let z zelo ugodno obrestno mero. Vso dokumentacijo uredimo mi. V tem primeru za zagon dejavnosti ne potrebujete veliko sredstev, saj za vse poskrbimo mi.


Postopek nakupa

Za nakupovanje v spletni trgovini ART-KOZMETIKA se ni potrebno prijaviti. Po oddanem izdelku v košarico, je uporabnik preusmerjen na stran košarice in nato še na zaključek nakupa, kjer je možno potrditi in oddati naročilo. Vsa naročila so ročno obdelana in ročno potrjena s strani upravitelja spletne trgovine. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da se je cena izdelka spremenila, vas bomo o tem obvestili in ustrezno ukrepali. Slike na strani so informativne narave. Dobavni roki so informativne narave - prihaja lahko do odstopanj od predvidenih rokov.

To Top