Servis kozmetičnih naprav in aparatov

Servis

Podjetje ART-PE že več kot desetletje slovenskemu trgu ponuja kvalitetne kozmetične aparate po ugodni ceni. Ker se zavedamo, da se ukvarjamo s profesionalci, da zagotavljamo naše produkte v dejavnosti, kjer so pomembne minute, ne le dnevi, imamo dodelan in hiter servis kozmetičnih aparatov.

V okviru servisa nudimo popravila in vzdrževanje izdelkov in naprav iz našega prodajnega programa, pa tudi kozmetičnih naprav, ki jih nismo prodali mi. V okviru servisne dejavnosti kozmetičnih naprav vam lahko nemalokrat ponudimo tudi nadomestno napravo.

Naslov servisa: ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje. Pred pošiljanjem se je vedno nujno prej dogovoriti za termin. Kontakt servis: 051 228 910 ali servis@art-kozmetika.com

Preden pošljete artikel na naš servis, izpolnite dokument na povezavi -> KLIK <- in ga priložite pošiljki.

Obvestilo o pogojih koriščenja (natančno preberite)!

1.) V kolikor je blago poslano k nam preko pošte, mora biti le‐to vedno poslano priporočeno. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

2.) Ob prejemu blaga se izvede pregled, preko e‐pošte vas obvestimo o napaki in morebitnem strošku popravila.

3.) V najkasneje 2 dneh, po potrditvi stranke preko e‐pošte, se prične začetek popravila blaga.

4.) Stranka je dolžna prevzeti blago v 14 dneh od datuma obvestila, na kontaktne podatke, ki jih je pustila na tem dokumentu. Dnevi se pričnejo šteti z naslednjim dnevom od poslanega obvestila. Po preteku tega obdobja se zaračuna ležarnina v znesku 15,00 EUR na dan.

5.) Strošek servisa se plača pred prevzemom.

6.) Stranka, ki v roku 30 dni po prvem obvestilu ne prevzame artikla, popisanega na tem dokumentu, se odpoveduje zahtevi za izročitev blaga. V kolikor stranka blaga ne prevzame, to postane last ART‐PE d.o.o., brez možnosti kakršnih koli zahtevkov.

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte preko telefona +386 (0)59 047 151 ali preko e‐pošte servis@art‐pe.com.

To Top