CENE IN POPUSTI

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene se redno ažurirajo. V primeru napačno označene cene ali v primeru spremembe le-te med obdelavo naročila, bo kupcu omogočen odstop od nakupa, hkrati pa bomo poskušali kupcu ponuditi rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Cene v spletni trgovini so lahko drugačne od cene, ko naročite preko telefona!

V času akcijskih ponudb je veljavna objavljena cena na naši spletni strani. Popusti se ne seštevajo. V primeru kode za popust jo vpišete na koncu naročila.

V primeru sistemske napake si pridržujemo pravico do spremembe cene in omogočamo stranki pravico do odstopa od naročila.


KUPONI

Kupone lahko uveljavite v spletni trgovini www.art-kozmetika.com (ne veljajo za naročila preko telefona, e-maila ali v razstavno-prodajnem salonu).

Veljavnost kupona in količina popusta sta določena v vsaki posamični akciji. Nekateri kuponi veljajo le za končne kupce.

Popusti se ne seštevajo.

Kodo kupona lahko uveljavljate le pri izdelkih, ki niso v akciji.

Kodo kupona vnesete v Košarici, kjer piše „Koda za popust“, potrdite pa jo s klikom na „Uporabi popust“.

To Top