NAČINI PLAČILA


Plačilo po predračunu na TRR

Izdamo vam predračun za plačilo na naš tekoči račun.
Številka računa: SI56 1010 0005 3235 341
Banka Intesa Sanpaolo d.d


Plačilo s kreditnimi karticami

Omogočamo vam plačilo s sledečimi kreditnimi karticami: Eurocard, MasterCard, Activa, Maestro, Diners.


Plačilo z Leanpay

Leanpay je namenjen obročnemu plačilu fizičnih oseb (npr. oseb, ki ima s.p., lahko izdelke preko Leanpaya vzame le kot fizična oseba). Plačilo z Leanpayom na obroke lahko uredite preko naše spletne trgovine www.art-kozmetika.com ali fizično v prodajno-razstavnem salonu ART-PE v Trebnjem.

Pri naročanju preko spleta na Blagajni pri Načinu plačila izberite opcijo: Leanpay obročno odplačevanje.

Pri nakupu v razstavno-prodajnem salonu ART-PE izberete izdelke in prosite prodajno asistentko za plačilo preko Leanpay, ki bo začela postopek za preverjanje vaše plačilne sposobnosti, ki pa ga boste sami končali na vašem telefonu. Celoten postopek traja od 4-6 minut.

Lahko pa že sami predhodno izračunate plačilno sposobnost preko Leanpaya tako, da se registrirate na njihovi spletni strani. Tako je postopek v prodajno-razstavnem salonu še krajši. Obročno plačilo je omogočeno za izdelke od 148 eur do 5000 eur. Minimalen mesečni obrok je 10 eur, maksimalen pa 350 eur. Na 3 do 48 zaporednih mesečnih obrokov. Sami določite dan v mesecu, ko se vam iz računa trga dogovorjeni znesek. V poslovalnici ART-PE d.o.o. v Trebnjem pa lahko sklenete obročno plačilo preko Leanpay-a kar do 12.000 eur.


Plačilo s PayPal

PayPal je spletni plačilni sistem, ki je zelo razširjen in uporabljen za internetno plačevanje v vseh razvitih državah. Uporablja se za ga za spletno plačevanje s kreditnimi karticami (Visa, MasterCard in Discover). Prednost plačila s PayPalom je v tem, da je zelo varen, saj se vse informacije o kreditnih karticah hranijo na njihovi strani in ne potrebujete vsakič znova vpisovati podatke vaše kreditne kartice.

Omogočamo vam plačilo s PayPal in sicer na podlagi izdanega predračuna. Zaprosite ga na naš e-mail prodaja@art-kozmetika.com ali po telefonu + 386 (0)51 883 444.

Predračun preko PayPala plačate na tej povezavi: www.paypal.me/artpe.


Plačilo na obroke

  • 1stavno obroki pri roki (brez pologa, do 15.000 eur, do 84 obrokov, odobreno takoj),

  • Izračunajte obrok
  • plačilo na obroke s plačilnimi karticami Visa, Mastercard in Diners (na banki se dogovorite, da vam omogočijo obročno plačilo s kartico)
  • nakup na obroke preko ART-PE d.o.o. (dogovorite se osebno z nami),
  • plačilo na obroke z Leanpay za fizične osebe do 12.000 eur v naši poslovalnici ART-PE in plačilo do 5000 eur preko spletne strani art-kozmetika.com

Poslovni najem

  • Za vse artikle ali nakupe nad 500€ omogočamo izjemno ugoden poslovni najem preko ART-PE d.o.o. od 1 do 5 let.
  • Poslovni najem preko Grenke leasing.

Ostale pomembne informacije

Za izdelke, ki imajo spletno akcijsko ceno, velja ta cena samo za plačilo po predračunu.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače.

Vabljeni k ogledu in predvsem k registraciji, saj boste tako obveščeni o novostih, hkrati pa boste deležni posebnih ugodnosti.

Novost, ki jo ponujamo na področju plačila pa je možnost najema celotne opreme za salon ali najem z možnostjo odkupa. V teh primerih ne potrebujete velikih finančnih sredstev, pač pa le dobro poslovno idejo, prostor in znanje za delo.

To Top